1.12.2012. Nespokojenost v Áčku: Jen jeden bod a 16 obdržených branek

02.12.2012 11:24

 

V prvních letošních zápasech v hale nás čekaly týmy z opačných konců tabulky, takže teoreticky jsme měli uhrát alespoň tři body a pokusit se o něco navíc. Jenže to dopadlo trochu jinak…

 

Blue Flames A : Soccer  8:8 (4:4)  Šlapák 2, Sedlinský 2, Beránek 2, Pokorný, Táborský

Začátek jsme měli perfektní - za necelých deset minut to bylo 4:1, a to ještě Soccer vstřelil gól ze šťastného odrazu. Do té doby jsme měli neustálou převahu, poněkud těžkopádný soupeř vůbec nestíhal a vypadalo to na hladký průběh. Jenže pak přišla změna. Snad jsme polevili v nasazení, snad se soupeř zbavil ostychu a hra se vyrovnala. Soccer přidal na důrazu a před naší brankou to začalo hořet. Ze spousty drobných chyb při našem bránění rezultovaly soupeřovy šance a z těch dokázal většinou nekompromisními ranami do přestávky vyrovnat.

I po přestávce dominovala útočná hra na obou stranách. Obrana rozhodně nebyla soupeřovou chloubou, jenže jsme nedokázali odskočit víc jak o dvě branky. A protože naše obrana taky neměla svůj den, došlo na závěrečné drama. Několik minut před koncem jsme vedli o dvě branky a soupeř nasadil ke hře bez brankáře. Nejdříve snížil tečovanou střelou zdálky a v poslední vteřině vyrovnal po vyšachování celé obrany do prázdné branky.

 

 

Blue Flames A : Panama Boys A  2:8 (1:3)  Šlapák 2

Před zápasem jsme věděli, že hra Panamy je založena na neustálém pohybu a rychlých brejcích končící přihrávkou na zadní tyč. Zápas začal naší iniciativou a většinou se hrálo na soupeřově polovině. Jenže pak přišel první protiútok Panamy a první gól v naší síti. Pochopitelně po přihrávce na zadní tyč na neobsazeného hráče. I pak se většinou hrálo na soupeřově polovině, pohybliví hráči Panamy ale stačili všechny naše akce pokrývat. A tak všechny naše střely stačili soupeřovi obránci zblokovat a zbytek pochytal brankář. A pak přišla další pohroma. Nepřesnou přihrávku zachytil soupeřův útočník, následoval sólový únik zakončený precizní kličkou našemu brankáři. Potom jsme si už začali dávat na soupeřovy brejky pozor a jejich ničivé kombinace pochytávat, nicméně jeden gól v naší síti ještě přistál. Potom jsme se konečně prosadili i my a Vojta prostřelil padajícího soupeřova brankáře.

Na začátku druhé půle se obraz hry příliš nezměnil a na každé straně padlo po jedné brance.Potom došlo asi ke zlomové akci celého zápasu. Naši obránci nadvakrát neodkopli míč při soupeřově šanci a na potřetí už z toho byl gól. Pak už to byla z naší strany rezignace. Pokračovali jsme v jalové herní převaze, už jsme ale příliš nebránili soupeřovy brejky. A tak nám Panama přibalila ještě další tři kusy.

 

Zpět

Vyhledávání

Blue Flames Brno© 2009 Všechna práva vyhrazena.