11.11.2012 Béčko zakončilo podzim kanonádou a přezimuje v čele tabulky

14.11.2012 09:54


Blue Flames B : Lucky Strike  17:4 (7:1)  Vrána 6, Sedlinský 4, Rajdík 3, Dilhof 3, L.Sosnar

 

V posledním podzimním kole proti nám nastoupil poslední celek tabulky a tak se očekával nějaký jasný výsledek. Začátek byl ale dost perný. Soupeř složený z mladých běhavých hráčů stíhal ze začátku narušovat naše akce a branek tak padalo pomálu. Postupem času se ale začala projevovat naše herní převaha. Protivník totiž začal připomínat partu studentů, kteří si jdou o přestávce začutat na školní dvůr. Jinými slovy bezstarostná hra dopředu a žádná taktika či herní systém. A tak stačilo zachytit jeho rozehrávku a už se valil jeden náš brejk za druhým.

Ve druhém poločase to už bylo vraždění neviňátek. Deset gólů a ještě spousta dalších neproměněných šancí. Ke cti soupeře musím napsat, že statečně bojoval až do konce a vzhledem k vývoji zápasu od nich nepadlo jediné sprosté slovo. Dokonce vstřelil ve druhém poločase tři branky, i když to spíše bylo díky zdravotní indispozici našeho brankáře než herním uměním.

Díky našemu vítězství a taky díky tomu, že si naši pronásledovatelé v tabulce pobrali body mezi sebou se stalo Béčko podzimním mistrem 3.E ligy. Po rozpačitém rozjezdu je to docela úspěch. Musíme ale mít na paměti, že Béčko jiný cíl než postupové místo mít ani nemůže.

 

Zpět

Vyhledávání

Blue Flames Brno© 2009 Všechna práva vyhrazena.