19.5.2013 Béčko má za sebou zbytečnou prohru a dvouciferné vítězství

19.05.2013 23:55

Blue Flames B : Kocovina  3:5 (1:4)  Vrána 3

 

Zápas jsme si prohráli sami hned na začátku. Zatímco nabuzený soupeř na nás vlétl jako uragán a nedopřál nám ani metr prostoru, my jsme předváděli pěší futsal. Gólů v naší síti tak po dorážkách a střelách neobsazených hráčů přibývalo a v 10.minutě to bylo 0:4! Až potom jsme se vzpamatovali a hostující kanonýr z Áčka po samostatné akci vstřelil náš první gól. Soupeř s nesympatickým názvem však nějaký rychlý obrat nepřipouštěl a nustálým pohybem a dotěrným napadáním nám nedopřával klidu k rozvíjení nebezpečných akcí. Sám naopak hrozil z rychlých protiútoků, naše obrana už ale nekapitulovala.

Do druhého polčasu jsme nastoupili s odhodláním vyrovnat. Honza Vrána svoji rychlostí a technikou na soupeře platil a dvěma góly snížil na jednogólový rozdíl. Jenže se k němu už nikdo nepřidal. Naopak při naší závěrečné power-play využil naší nepřesnosti v rozehrávce a střelou do naší opuštěné branky rozhodl o svém vítězství.

 

 

Blue Flames B : Moravany  15:2 (9:1)  Sedlinský 5, Dilhof 4, Vrána 3, Mendel 2, Kochan

 

Druhý zápas byl jasná záležitost i když ze začátku to tak vůbec nevypadalo. Naše obrana byla jakoby rozhozená z minulého nevydařeného zápasu a jen díky obrovskému štěstí jsme přečkali tři soupeřovy vyložené šance. Pak se ale karta hry začala rychle obracet. Soupeř byl sice běhavý, zároveň ale hodně nepřesný. Stačilo nám tak zachycovat jeho nepřesné přihrávky a valit se do brejků. První branku vstřelil Martin Dilhof, potom se přidal Tomáš Sedlinský a branky najednou začaly přibývat jak houby po dešti. Soupeřův nešťastný brankář dělal co mohl, nebylo mu to ale nic platné. Nechytal totiž vůbec nohama, stačilo tak střílet po zemi třeba metr vedle něj. A nějaké výpomoci od svojí obrany se taky nedočkal. A tak jsme stříleli co to šlo.

Ve druhém poločase se na hřišti nic nezměnilo. Brzy jsme přidali desátý gól (D. Mendel), první gól ve žlutém dresu vstřelila slovenská posila Peter Kochan. Soupeř už tíhu zápasu neunesl a začal cosi pokřikovat po rozhodčím. Nám to ale samozřejmě nevadilo a góly v soupeřově brance jsme už přestali počítat. Zápas tak skončil naším nečekaně vysokým vítězstvím. Jaký to rozdíl oproti předchozímu zápasu!

Naše nejhezčí branky: V prvním poločase střela z úhlu od Tomáše Sedlinského po trase břevno - zadní tyč - síť, ve drůhé půlce dorážka Martina Dilhofa do prázdné branky po trase levá tyčka - pravá tyčka - síť. Ten to tam snad tlačil i očima...  

Zpět

Vyhledávání

Blue Flames Brno© 2009 Všechna práva vyhrazena.