28.9.2013 Áčko úspěšné na 50 procent

02.10.2013 09:12

Blue Flames A : Tango C  7:2 (2:1)  M. Žúbor 3, Vrána 2, Pokorný, Varga

 

Na druhý hrací den se sešla početná sestava, zato soupeř měl jen jednoho hráče na střídání. Poprvé se představily posily z Experimentu a na hře to bylo znát. Od začátku jsme měli lehkou převahu, nepadaly ale góly, protože v prvním poločase hráli především brankáři, hlavně ten soupeřův. Do střelecké tabulky se tak zapsali jen Mara Pokorný a bodlo Michala Žúbora. Poločas tak skončil hubeným skóre. Ve druhé půlce to už bylo jiné. Soupeř díky malému počtu hráčů postupně přestal stíhat a začaly padat branky. Dvakrát pumelice od Michala Žúbora, několik vypracovaných akcí a bylo vymalováno. Premiérovou trefu si připsal i Gabo Varga (do prázdné branky). Ten se do historie zápasu zapsal i jinak. Na brankové čáře zastoupil brankáře Romana a soupeřovu ránu vyrazil rukou. Z toho byla samozřejmě penalta a červená karta. Toto bylo už za rozhodnutého stavu, jenže Gabo nesměl nastoupit do dalšího zápasu. To jsme ale v tuto chvíli neřešili, převážila radost z vítězství a dobrého výkonu.

 

 

 

Blue Flames A : Kickers 09  1:6 (0:3) Faltýnek

 

Na další zápas jsme nastoupili oslabení. Tři hráči a brankář museli odejít na zápas velkého fotbalu, navíc nesměl nastoupit vyloučený Gabo. Do branky si tak stoupl Pepa Hadaš a do pole přišel na výpomoc Milan Kouřil. Od nováčka soutěže jsme nevěděli jakou hru máme očekávat, ten nám to ale rychle ukázal. Mladí nabuzení hráči předváděli od začátku důraznou hru s rychlým přistupováním a dohráváním akcí. Neměli jsme tak čas na rozehrávání našich akcí a naopak se čím dál častěji dostávali do defenzívy. Branky tak na sebe nenechaly dlouho čekat a po rychlých akcích soupeře jsme poločase prohrávali o tři góly.

Druhý poločas začal šokem, hlavně pro soupeře. Ihned po zahájení ve středovém kruhu přišel nákop od Tomáše Sedlinského na nabíhajícího Adama Faltýnka a soupeř včetně brankáře nestačil ani zareagovat. To ale bylo jediné naše plus v tomto zápase. Kickers hned nato převzali ofenzívu na svoje kopačky a zápas se odehrával ve stejném tónu jako v prvním poločase. Dokonce i branek jsme dostali stejně.

 

Z dnešního dvojzápasu tak máme tři body. Je otázkou, jak by se vyvíjel druhý zápas, kdybychom nastoupili ve stejné sestavě jako v prvním utkání. To už ale nevyřešíme a spíš si budeme muset zvykat na odpolední termíny zápasů. Pokud se ale budeme scházet v plné sestavě, neměl by být problém hrát lepší střed tabulky.    

Zpět

Vyhledávání

Blue Flames Brno© 2009 Všechna práva vyhrazena.