7.10.2012 Béčku pršelo štěstí

08.10.2012 17:29

 

Blue Flames B : Here For Beer  7:4 (3:3)  Šlapák 3, Faltýnek 2, M.Sosnar, Sedlinský

Tuto neděli již od časného rána pršelo a tak jsme mysleli, že se dnešní zápasy odloží. Rozhodčí ale naznal, že dokud se na hřišti netvoří kaluže, je hřiště ke hře způsobilé a šlo se hrát. Náš soupeř s anglickým názvem (Pro pivo sem?) nám ovšem nic nedal zadarmo. Sice jsme se ujali vedení, spoustu dalších šancí jsme ale spálili. No a soupeř využil skoro všechno. A tak to najednou bylo 1:3 a hrozila nám další blamáž. Pak se však fotbalová spravedlnost umoudřila a naše sestava vyšperkovaná posilami z Áčka vyrovnala skóre.

Ve druhém poločase jsme už vývoj zápasu nepustili z rukou. Vojta Šlapák a po dlouhé době se objevivší Adam Faltýnek zvýšili skóre a Pivaři už na zvrat na promáčeném hřišti neměli. Zvlášť když jsme měli téměř tolik gólových šancí že by to stačilo na půl podzimu, ale proměnili jsme z nich snad desetinu. Na to, že to měl být jasný zápas to ale byly docela nervy, hlavně v první půli!

 

 

Blue Flames B : Juve  4:3 (1:3)  Šlapák 2, Faltýnek, Mendel

Druhý soupeř už byl herně vyspělejší. Navzdory názvu to byli hráči staršího věku, jejich hra ale byla svižná. Hráli jednoduchou taktiku končící přihrávkou na zadní tyč naší branky a to nám vždycky dělalo problémy a ani dnes tomu nebylo jinak. Adam otevřel skóre zápasu v náš prospěch, pak už si vzal rychle slovo soupeř a přesně provedenými akcemi otočil skóre.

Ve druhé polovině se dlouho nedělo nic, čím by se zápas zapsal do dějin. Až 6 minut před koncem jsme se rozhodli pro power-play, protože přehrát soupeřovu obranu na stále se zhoršujícím hřišti nešlo. A tentokrát to vyšlo! Nejdříve David Mendel snížil a po něm dvakrát Vojta Šlapák otočil skóre! Ohromený soupeř se už na odpověď nezmohl a tak díky precizně provedené přesilovce jsme urvali tři body.

 

Dnes tedy pršelo štěstí pro celé Brno. Zbrojovka vyhrála gólem v poslední minutě, Kometa taky a Béčko Blue Flames jakbysmet. Tak snad bude mít podobné štěstí i Áčko příští týden.

 

 

Zpět

Vyhledávání

Blue Flames Brno© 2009 Všechna práva vyhrazena.