1.6.2013 Áčko zakončilo sezónu skvělým zápasem

03.06.2013 14:42

 

Blue Flames A : Orel Řečkovice A  11:0 (6:0)  Faltýnek 3, Beránek 3, Pokorný 2, Vrána 2,    Táborský

 

Na závěrečný zápas sezóny se sešlo jen šest hráčů i s brankářem, na druhé straně to byli asi nejlepší hráči, které teď máme. Orlů se naopak sešlo dost, všichni byli ale po nějakém večírku. Začátek zápasu tomu odpovídal. Zatímco mdlí Orli se pomalu rozkoukávali, nažhavení Plameni se pustili do práce. Rychlými a přesnými kombinacemi se dostávali do šancí a na rozdíl od minula je taky proměňovali. Skóre tak pravidelně narůstalo a skončilo na neočekávaném vedení o šest branek v poločase.

Do druhého poločasu nastoupili Orli s odhodláním něco s výsledkem udělat, náš rozehraný tým to ale nedovolil. Soupeř se sice dostával sem tam do šancí, Roman v brance se ale nachytat nenechal. Góly naopak přibývaly na druhé straně, protože tento zápas nám vycházelo opravdu vše. Náš nejlepší letošní výkon tak byl odměněn vysokým vítězstvím.

Zajímavost: Hattrick Michala Beránka rozhodl, že právě on se stal nejlepším střelcem Áčka s 28 brankami a o gól předstihl Vojtu Šlapáka. Celkovým nejlepším střelcem je ale Tomáš Sedlinský s 51 brankami. O střelcích i ostatních zajímavostech z uplynulé sézóny se dočteme v následujících dnech.  

 

Zpět

Vyhledávání

Blue Flames Brno© 2009 Všechna práva vyhrazena.