13.5.2012 Béčko si upevnilo vedení v tabulce

16.05.2012 15:17

 

Blue Flames B  :  Hlt club  7:4 (6:1)  Vrána 5, Sedlinský, M.Sosnar

Na nedělní zápas Béčka přišlo opět jen pět lidí do pole, mezi nimi ale byl sniper Honza Vrána. A právě on byl ústřední postavou zápasu. Od začátku ve spolupráci s Tomášem Sedlinským rozebíral soupeřovu obranu a střílel většinou do prázdné branky. Ovšem i zbylí hráči J.Černošek, M.Sosnar a V. Deutsch si odehráli svoje a soupeř, složený většinou z matadorů hrajících futsalové soutěže již 20 let, se v prvním poločase zmohl jen na jednu branku.

Ve druhém poločase jsme ale tradičně polevili a soupeř to rychle poznal. My přidali ze začátku už jen jednu branku,když si soupeřův brankář sám vrazil střelu z úhlu do sítě, zato před naší brankou to začalo hořet. Hlt club rychle snížil, potom si ale náš brankář naštěstí vzpomněl na svoje lepší včerejšky a chytil několik těžkých střel. Za výkon v prvním poločase jsme si ale vítězství zasloužili.

Navíc nám ještě spadl do náruče další bonus. Vedení soutěže anulovalo všechny podzimní zápasy týmu Santa Morgana, s nímž jsme na podzim remizovali, zatímco naši pronásledovatelé v tabulce vyhráli. K tomu ještě náš nejvážnější soupeř v boji o 1.místo All in v tomto kole svůj zápas prohrál. A najednou máme v tabulce tři body náskok.

Zpět

Vyhledávání

Blue Flames Brno© 2009 Všechna práva vyhrazena.