13.9.2015 Béčku se vrátil střelec Vojta Šlapák a hned se uvedl sedmi góly

20.04.2016 17:56

Blue Flames B : Frutti di mare  6:1 (2:1)  Šlapák 3, Sedlinský, Půček, Chromečka

 

V týdnu před zápasem se manažeru Martinovi nečekaně ohlásil Vojta Šlapák, že by se se chtěl vrátit do týmu a hned v neděli dopoledne přišel jeho comeback na hřišti. V prvním zápase si ale dal s góly načas. Naše početná sestava, tentokrát s Pepou v brance, začala s převahou v poli, ovšem jako tradičně bez nějakého gólového efektu. Navíc soupeř nebyl nějak zaleknutý a tak se hrál vyrovnaný zápas. První gól vstřelil Tomáš Sedlinský, soupeř ale stačil vyrovnat. Martin Půček vrátil vedení na naši stranu, soupeř ale stále kousal a Pepa v brance se měl co ohánět. Střelec Vojta zatím gólově mlčel, zřejmě si sondoval terén.

Ve druhém poločase už začal ale úřadovat. Hattrickem smetl snaživého soupeře a dal jistotu a klid na naše kopačky. A když vstřelil gól i sváteční střelec Olda Chromečka, znamenalo to naše jasné vítězství.

 

 

Blue Flames B : Kohouti  8:3 (3:2)  Šlapák 4, Sedlinský 3, Podhrázský

 

Ve druhém zápase začal Vojta úřadovat hned zkraje a hattrickem zařídil naše vedení v prvním poločase. Nic lehkého to ale nebylo, protože Kohouti řádně klovali a celý tým včetně Pepy musel být stále ve střehu. Ve druhém poločase už to bylo jiné. Výborně se rozehrál Adam Podhrázský a svým pohybem a přesnými přihrávkami zásoboval naše střelce. Vojta tak přidal čtvrtý gól a hattrick nastřílel Tomáš Sedlinský. Zápas tak skončil naším jasným vítězstvím.

Dnešní den se tak stal, hlavně zásluhou navrátilce Vojty, naší brankovou střelnicí. Jednu vadu na kráse ale naše představení mělo. Opět někteří dorazili pozdě na zápas a objevili se až když rozhodčí pískal začátek. Takže tento nešvar hned zkraje utneme, aby se neopakovalo to, co nás stálo body a peníze na konci minulého ročníku.

 

P.S. Dík manažerovi Martinovi za zpravodajství k zápasu.  

 
Zpět

Vyhledávání

Blue Flames Brno© 2009 Všechna práva vyhrazena.