14.4.2013 Béčko zahájilo jaro dvěma vítězstvími

15.04.2013 12:35

 

Blue Flames B : Lamy  5:2 (2:1)  Sedlinský 2, Beránek, Kovář, Chromečka

 

Krásné jarní počasí, příležitost zahrát si konečně na čerstvém vzduchu a také soupeři z popředí tabulky přilákaly v neděli ráno spoustu posil z našeho Áčka. Ty taky hned od počátku režírovaly naši hru. Soupeř rychle pochopil situaci, zatáhl se na svoji polovinu a do útočení se pouštěl jen ojediněle. Brzy jsme vedli po brance M.Beránka a spoustu našich dalších šancí vychytal brankář, který byl suverénně nejlepším hráčem soupeře. Když se nám podařilo vstřelit druhý gól, který dal kuriózně oběma nohama Olda Chromečka, naše pozornost ochabla. Najednou přišla hrubka u půlící čáry, rychlé přečíslení soupeřem a střela do naší odkryté brány. Poločas tak skončil naším hubeným vedením.

Druhý poločas začaly Lamy mnohem odvážněji a brzy jsme se dočkali nemilého překvapení v naší síti. Vzápětí předvedl náš brankář Pepa Hadaš několik důležitých zákroků. Potom ale otěže zápasu převzali naši hráči z Áčka (zejména Petr Táborský) a soupeř tenhle soustavný nápor nevydržel. Krásnou ránou se uvedl debutant v našem dresu Pavel Kovář a po precizní kombinaci dorážel do prázdné branky Tomáš Sedlinský. Ten se v závěru trefil ještě z pokutového kopu nařízeného za sražení našeho útočníka brankářem.

 

 

Blue Flames B : Bastards  4:3 (2:1)  Beránek, Kovář, Táborský, Sedlinský

 

Další náš soupeř už nebyl tak opatrný jako Lamy a tak se od začátku hrál vyrovnaný zápas.Naši Áčkaři drželi v poli mírnou převahu, Bastardi ovšem hrozili z každého protiútoku. A jeden jim vyšel až do konce. Naše „svatá Trojice“ z Áčka to tak ovšem nenechala a díky jejich herní vyspělosti otočili Michal Beránek a Pavel Kovář do poločasu skóre. A to ještě spoustu šancí pochytal soupeřův dlouhý brankář. Ale i Pepa v naší brance se rozhodně nenudil.

Obraz hry se nezměnil ani ve druhém poločase, jen s tím rozdílem, že v naší obranné hře se začaly objevovat taktická okna. Přesto dokázal Petr Táborský zvýšit na 3:1. Jenže přišly zbytečné ztráty míče někde na polovině, rychlé přečíslení naší obrany a najednou bylo vyrovnáno! Na naší střídačce začaly létat důrazná slova a osud zápasu byl na vážkách. Pak se ale štěstí přiklonilo na naši stranu. Sporný souboj uprostřed hřiště posoudil rozhodčí jako čistý, z toho rezultovalo přečíslení soupeřovy obrany a Tomáš Sedlinský doťukával do prázdné branky. Na naší střídačce zavládla radost a důrazná slova začala pro změnu létat od soupeře k rozhodčímu. A protože se to celé stalo pár minut před koncem, skončil zápas naším těsným vítězstvím.

 

Zpět

Vyhledávání

Blue Flames Brno© 2009 Všechna práva vyhrazena.