14.9.2014 Béčko po dlouhé době neuhrálo ani bod

16.09.2014 17:20

Blue Flames B : Frutti di Mare  1:3 (0:1)  Pokorný

 

Na druhé nedělní dvoukolo se sešla početně silná sestava, jenže jak se brzy ukázalo, totálně neběhavá. Proti nám stál nováček postoupivší ze 3.ligy, který teoreticky měl být snadným soustem, jenže nebyl. Technicky nebyl zrovna na výši, jenže na rozdíl od nás běhal, a to na nás po celý dnešní den stačilo. Hráli jsme sice pohledně technicky, jenže strašně pomalu a v útoku nepřesně. Na to soupeř čekal, zachycoval na vlastní polovině naše nepřesné přihrávky a pelášil do brejků, které jsme se někdy ani nesnažili zachycovat. A tak nejzaměstnanějším hráčem na hřišti byl Roman v brance, který až na jeden případ vychytával soupeřovy nájezdy.

Ve druhé polovině nám svitla naděje, když Mara Pokorný z přímého kopu vyrovnal, to byl ale pohříchu jen záblesk. Vrhli jsme se do útočení, jenže celé to bylo pomalé a bez pohybu. Soupeř tak jen čekal před vlastní brankou, zachytával naše přihrávky a znovu pelášil do brejků. A protože dva využil, skončil zápas naší nečekanou prohrou.

 

 

Blue Flames B : Kohouti  2:4 (1:3)  Pokorný 2

 

Druhý zápas bylo to samé v bledě modrém (vlastně modrožlutém). Opět naše pomalé útočení do plných, ztráta míče u soupeřovy branky a bleskový brejk soupeře do naší otevřené obrany. Kohouti, kterým jsme ještě na jaře pořádně naložili, si brzy všimli našeho zpomaleného pohybu a jen vyčkávali na naše chyby. Tak to vlastně bylo po celý zápas. Už do poločasu bylo vlastně rozhodnuto, když Kohouti využili tři ze svých mnoha protiútoků a to Roman jich ještě spoustu chytil. Ve druhém poločase ještě soupeř gól přidal a až v závěru opět Mara snižoval perfektně provedeným 10m kopem.

Dnešek nám ukázal letošní realitu. Už nemáme mezi sebou špílmachra, který nám bude rozhodovat zápasy. Jenže to jsme dávno věděli a měli se na to připravit. Dnešek ale ukázal, že tomu tak není. V týmu dnes nebyl nikdo, kdo by režíroval hru, nabízel se, dokázal soupeře překvapit… Dnes si svoje odehráli Roman v brance, který vychytal spoustu soupeřových nájezdů a v poli Mara Pokorný, který co by obránce nastřílel všechny naše góly. Oba dnešní zápasy nám ukázaly, že nám chybí pohyb. Na to existuje jednoduchý, ale těžký recept: poctivě makat na vlastní fyzičce. Bez ní to nepůjde a soupeři nás budou lehce porážet.

Zpět

Vyhledávání

Blue Flames Brno© 2009 Všechna práva vyhrazena.