15.10.2011 Áčko vyválčilo ze dvou zápasů jeden bod

24.10.2011 16:27

 

Blue Flames A : SOŠ OOM  4:4 (2:2)  Svícenec 2, Michna, Wünsch

Na dnešní zápasy jsme nastoupili s obavami, protože nebyl k dispozici ani jeden stálý brankář. Traktor je pro zranění mimo hru do konce podzimu a Pegas chytal velký fotbal za Rajhrad. A tak se dočkal premiéry v okresním přeboru manažer-univerzál Martin Dilhof. A kupodivu mu nebylo co vyčíst, v brance se mrskal pěkně. Úvodnímu gólu po odražené střele od tyče ovšem nezabránil. Dá se říci, že jsme měli více ze hry, ovšem  na víc než srovnání skóre do poločasu to nestačilo. Ve druhém poločase jsme dokonce získali mírnou převahu protože „Sošóm“ měl jen jednoho hráče na střídání a přestával stíhat. Neproměňovali jsme ale šance a výsledkem byl jen jeden vstřelený gól, což se nám v závěru vymstilo. Soupeř nasadil pět minut před koncem ke hře bez brankáře a dokonale nás rozebral. Výsledkem byl neobsazený hráč u naší zadní tyče a vyrovnání skóre na 3:3. Kupodivu ihned po rozehrání ze středu hřiště jsme tentokrát využili svoji první šanci k opětovnému vedení. Historie se ale opakovala. Opět soupeřova hra bez brankáře, opět rozebrání naší obrany, opět neobsazený hráč a opět obdržený gól. A protože do konce už mnoho času nezbývalo, tak to byl gól poslední.

 

Blue Flames A  :  Toka  1:2 (0:1)  Podhrázský

Toka dobře věděla, koho máme v brance a tak hned zasypala Martina sprškou střel. Ty končily v síti, ovšem v té ochranné za brankou, někdy i nad ní. Martin taky něco pochytal, nestačil jen na vlastním hráčem tečovanou střelu. No a naše střelecká produktivita byla v prvním poločase hanebná. Nepřesnými či pozdními a tím pádem zblokovanými střelami se skóre měnit nedá.A tak poločas skončil hubeným skóre. Ve druhé půlce se premiérově trefil Adam Podhrázský a konečně jsme protrhli střeleckou smůlu. Bodový zisk nám však nebyl v tomto zápase dopřán. Soupeřův útočník se zbavil faulem Honzy Vrány, píšťalka rozhodčího zůstala němá a už jsme zase prohrávali. V závěru zápasu byl ještě za opakovaný faul vyloučen Kamil Michna a tak na vyrovnání už nezbyl čas ani síly.

I když jsme se před zápasy obávali, kolik dostaneme gólů, tak brankář dnes nebyl problém. Martin si svoje odchytal, spíš nás tlačí střelecká neproduktivita. Než se hráč rozhodne, jestli vystřelí, přihraje či poběží s míčem dál, tak uplyne strašně dlouhá doba. A pokud nám tohle vycházelo vloni v brněnské lize, tak letos by se nám to mohlo nevyplatit. Osobně si myslím, že oba zápasy šlo vyhrát…

Zpět

Vyhledávání

Blue Flames Brno© 2009 Všechna práva vyhrazena.