15.4. 2012 Béčko zahájilo jarní část úspěšně

16.04.2012 23:00

 

Blue Flames B  :  Carpe Diem  5:2 (2:2)  Sedlinský 3, L.Sosnar, Vrána

Na první jarní dvojzápas dorazila v jádru Áčková sestava doplněná dvěma mladíky a manažerem-univerzálem Martinem v brance. Začátek ovšem „Áčkový“ vůbec nebyl. Soupeř se rychle ujal vedení. Tomáši Sedlinskému se podařilo vyrovnat, soupeř se ale díky našemu ukázkovému vlastenci po rohovém kopu dostal opět do vedení. Tomášovi se podařilo znovu vyrovnat, to bylo ovšem z naší poločasové produkce všechno, a o nějaké herní převaze nemohlo být ani řeči.

Druhý poločas byl už naštěstí jiný. Sestava si konečně „sedla“ a to se projevilo na hře i na skóre. Laďa Sosnar vstřelil rozdílový gól, vzápětí Tomáš zkompletoval svůj hattrick. Soupeř se snažil, gól už ale i díky naší zlepšené hře nepřidal. V závěru přidal pátý gól Honza Vrána a byla to jeho letošní premiérová trefa za Béčko.

 

Blue Flames B  :  Donkeys  14:2 (8:2)  Vrána 5, Kouřil 3, Wünsch 3, Svícenec 2, Dilhof

Druhý zápas už byl v pohodě. Soupeř je sídlištní parta z Kameňáku, která si chodí zahrát pro radost a případné porážky je tolik nebolí. A tak naše sestava roztočila hned od začátku kolotoč, který se hned začal projevovat na skóre. Donkeys, kteří skórovali za stavu 4:0 a 6:1, proti nám postavili i futsalovou hráčku a tak jsme si zapsali další premiéru. Soupeřka proti nám ještě nikdy nehrála… Zajímavostí je i gól brankáře Martina, kterého dosáhl z penalty.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zpět

Vyhledávání

Blue Flames Brno© 2009 Všechna práva vyhrazena.