16.10.2011 Béčko: První zápas bez výhry

29.10.2011 12:11

Blue Flames B : Santa Morgana  3:3 (2:1)  Svícenec 2, L.Sosnar

V tomto zápase nás čekal první těžší soupeř, cikánský klub Santa Morgana. V něm hrají zkušení futsalisté, vedení bílým špílmachrem  ve funkci kapitána. Do zápasu jsme nastoupili s tím, že musíme podat soustředěný výkon a co nejdřív si vytvořit brankový odstup, ovšem to nám nevycházelo. Branky v prvním poločase jsme vstřelili dvě, jenže dvakrát tolik šancí nedali a soupeř taky nebyl bezzubý.A tak poločas skončil těsným výsledkem v náš prospěch.

Do druhé poloviny jsme šli s tím, že musíme navýšit skóre, ovšem skutečnost byla šokující. Naše snaha doťukat míč až do branky a naprostá bohorovnost v obranné hře vedla až ke skóre 2:3! Podařilo se nám ke konci vyrovnat, náš výkon v tomto zápase na víc než  remízu ale nestačil.A tak jsme přišli o první body, úplně zbytečně.

  

Blue Flames B  :  Ethanol  5:2 (4:1)  Mendel 2, Wünsch, L.Sosnar, Kavín

Druhý dnešní soupeř byl herně slabší než ten první a herně to bylo okamžitě znát. Od začátku jsme měli převahu a brzy přišly pěkné góly po přesných ranách k tyči. Soupeř měl vlastně jen dva hráče, kteří se nám herně vyrovnali, ti ovšem na všechno nestačili. A tak přišly další góly, tentokrát od Davida Mendla. Nejdříve bomba do šibenice a potom vítězný hlavičkový souboj se soupeřovým brankářem. Druhý poločas už byl jen udržovací. Soupeř na zvrat neměl a my jsme povolili v tempu. A tak na každé straně už přibyl jen jeden gól a zápas  jsme v klidu dovedli do vítězného konce.

Zpět

Vyhledávání

Blue Flames Brno© 2009 Všechna práva vyhrazena.