17.3.2012 Áčko nemělo brankáře, má ale tři body

20.03.2012 21:40

 

Blue Flames A : Toka   2:9 (1:6)  L.Sosnar, Bena

Dnes stál před Áčkem velký problém-nemělo k dispozici ani jednoho brankáře. A tak musel do branky Tomáš Sedlinský, který má s chytáním jakž takž zkušenosti. A to na nás čekal lídr soutěže Toka. Začátek byl z naší strany „klasický“. První minuta, první útok soupeře a první gól v naší síti. Zakrátko vyrovnal svým premiérovým gólem v soutěži Laďa Sosnar, to byl ale náš poslední klad v tomto zápase. Toka trpělivě bušila do naší obrany a brzy se dočkala brankové odměny. A gólové hody pokračovaly, pohříchu pouze do naší branky. Toka byla techničtější a sehranější a tak o výsledku bylo brzy rozhodnuto. Druhá polovina byla podobná té první. Toka už hrála spíš na krásu než na výsledek a tak přidala jen tři góly. Za nás snižoval z přímého kopu Michal Bena.

Na celém zápase bylo vidět, že se potkaly týmy z opačných pólů tabulky. Naše oslabená sestava neměla nárok a neměla by ho asi ani v plné síle. Toka míří do vyšší soutěže a její výkonnost tomu odpovídala. Tohle pro nás nebyl rovnocenný soupeř.

 

Blue Flames A  :  SOŠ OOM   7:5 (4:1)  Vrána 2, Šlapák 2, L.Sosnar 2, Neugebauer

Na druhý zápas dorazil soupeř jen se třemi hráči do pole! Rozhodčí nechtěl původně zápas vůbec zahájit s tím, že zápas kontumačně vyhrajeme. Vojta Šlapák ale prohlásil, že je to příležitost ke zlepšení skóre a tak jsme šli hrát. Zápas začal podle předpokladů. Oslabeného soupeře jsme zatlačili do defenzívy a Honza Vrána dvěma góly zajistil náskok. Soupeř i ve třech dokázal snížit, nicméně naše převaha pokračovala. Vojta Šlapák a Lukáš Neugebauer dvěma góly zvýšili náskok a spoustu dalších šancí jsme ještě zahodili.

Zato ve druhém poločase jsme se nestačili divit! Soupeři dorazil čtvrtý hráč do pole a najednou jsme měli hodně práce. „Sošóm“ i bez střídání nás začal přehrávat a najednou to bylo 5:5. Možná v tu chvíli někteří litovali, že před zápasem nebyli zticha a nebrali kontumaci. Naštěstí už soupeř odcházel fyzicky a tak Vojta Šlapák vstřelil vítězný gól a Laďa Sosnar završil sedmou brankou svůj „střelecký den“.

Co dodat? Že jsme asi měli kliku, že soupeř přišel v takovém počtu. I ve čtyřech hráčích v poli nám dokázal zatopit. Na to se ale v závěrečném účtování nikdo ptát nebude. Dnešní tři body se určitě budou hodit.

Zpět

Vyhledávání

Blue Flames Brno© 2009 Všechna práva vyhrazena.