2.10.2011 Béčko: Devět nastřílených gólů, přesto ale nespokojenost

03.10.2011 22:39

 

Blue Flames B : Hlt club   9:5 (5:2)  Kavín 4, Mendel, Wünsch, Svícenec, Dilhof, Černošek        

Na zápas opět dorazila naše početná žlutomodrá armáda, zatímco soupeř nastoupil jen ve čtyřech hráčích do pole. Měli jsme tedy teoreticky soupeře uběhat, což ale nebyla pravda. Od prvního výkopu bylo jasné, že jsme soupeře podcenili, čehož si protihráči rychle všimli a z prvního protiútoku otevřeli skóre. My jsme se proti tomu utápěli ve váhavosti, neúčelných parádičkách a nedůslednosti v bránění. Takže soupeř i bez střídání držel vyrovnaný stav a až parádní oblouček Lukáše Wünsche a nechytatelná bomba Tomáše Svícence z půlky hřiště nám zajistil náskok do poločasu.

Druhá půlka byla kopií té první. My jsme stříleli góly, soupeř ale taky. Jenže zatímco my jsme na jeden gól potřebovali aspoň pět šancí, tak soupeř skóroval skoro z každého protiútoku, protože téměř neexistovala naše obrana. A soupeř hrál jednoduchou taktiku přihrávky na zadní tyč, kde stál skoro pokaždé nekrytý protihráč. Naštěstí se naše převaha projevila v útoku, protože soupeř ve čtyřech všechno nestíhal. Pochvala patří Davidu Kavínovi za střeleckou pohotovost.

Sice jsme vyhráli, s těmito soupeři je to ale povinnost. Jak prohlásil náš manažer, tenhle soupeř měl dostat patnáct branek a žádnou nedat. A měl naprostou pravdu. Pokud chceme být respektovaný klub, nesmíme do žádného zápasu jít s tím, že se soupeř porazí sám. Dnes nás to stálo první místo v tabulce a ti opravdoví soupeři teprve přijdou!

Zpět

Vyhledávání

Blue Flames Brno© 2009 Všechna práva vyhrazena.