24.5.2015 Béčko ztratilo v prvním zápase vítězství v poslední minutě, ve druhém už bylo suverénní

04.06.2015 16:33

Blue Flames B : Benfika Újezd  2:2 (2:1)  Půček, Podhrázský

 

Na dnešní dvojzápas nás došlo jedenáct! Proti Benfice, která nám vždy dokázala zavařit, jsme tak nastoupili v silné sestavě a od začátku soupeře zatlačili na jeho polovinu. Když se brzy ujala jedovatá střela Martina Půčka přesně k tyči, vypadalo to, že Benfika tentokrát problémy dělat nebude. Ale dělala. Brzy se z našeho počátečního náporu oklepala a hned z druhého nebezpečného útoku vyrovnala. Hbitý útočník pronikl zleva až před Trakiho, ten mu vyběhl naproti, útočník ale přihrávkou pod sebe našel dalšího (kdoví proč nehlídaného) spoluhráče  a ten pálil do naší opuštěné branky. Naštěstí se zakrátko ujala akce Sedlinský – Podhrázský a Adam pro nás získal znovu vedení. Po celý první poločas jsme potom měli více ze hry, avšak brankář Benfiky se překonával. Nutno podotknout, že i Traki se nenudil. Všechny střely ale vychytal, jednou i vlastním nosem.

Celý druhý poločas jsme měli více ze hry, co jsme ale neproměnili, to bylo neuvěřitelné. Dílem uměním soupeřova brankáře, hodně ale taky díky naší střelecké nemohoucnosti. Když jsme vystřelili, tak nepřesně, tam klička navíc místo střely, potom zase ukvapená střela… Prostě nic nám nevycházelo, a tak přišlo to, co přijít muselo. V poslední minutě jsme měli výhodu rohového kopu. Po jeho nepřesné rozehrávce se míče zmocnil soupeřův útočník a po úprku přes celé hřiště Trakiho nekompromisně propálil. Dobře nám tak.

 

 

 

Blue Flames B : All in A  7:3 (3:2)  Nejezchleba 3, Půček 2, Kouřil, Mendel

 

Druhý zápas jsme hráli proti celku All in, který proti nám nastoupil čerstvý a odpočatý. Na první zápas se totiž  „Olíni“ sešli pozdě a ten jim byl zkontumován. Proti nám tak nastoupili zostra a brzy jsme prohrávali, když si celkem bez problémů rozebrali naši obranu a stříleli do odkryté branky. Naštěstí se brzy neomylně přesně trefil Martin Půček a bylo vyrovnáno. „Olíni“ ale měli sil dost a brzy se trefili podruhé. Martin nás ale držel v prvním poločase nad vodou a další přesnou střelou vyrovnal. Pomalu se začala projevovat naše technická převaha a soupeř se dostával pod tlak. Výsledkem bylo bleskové uvolnění se Jirky Nejezchleby a jeho přesná střela po zemi k tyči znamenala konečně vedení.

Začátek druhého poločasu rozhodl celý zápas. Hned po našem rozehrání totiž převzal míč ve středovém kruhu Jirka Nejezchleba a za naprostého nezájmu soupeřových hráčů doběhl až před brankáře a zamířil po zemi přesně k zadní tyči. Překvapení soupeři rozehráli ze středového kruhu a vzápětí se stalo to samé. Jejich nepřesnou rozehrávku vystihl Jirka, znovu se dostal sám až před soupeřova brankáře a úplně stejnou střelou jako před minutou nám získal už třígólové vedení. Knokautovaný soupeř se pak skoro celý druhý poločas sbíral z tohoto nemilého překvapení a naopak my si vypracovávali jednu šanci za druhou. Z našich pohodových kombinací se ještě ujaly střely Milana Kouřila a Davida Mendela. V závěru jsme potom už mírně polevili a soupeř v poslední minutě snížil.  

 

 

 

Zpět

Vyhledávání

Blue Flames Brno© 2009 Všechna práva vyhrazena.