25.2.2012 Áčko slaví vítězství po čtvrt roce

25.02.2012 22:25

Blue Flames A : Dynamo  6:3 (3:1)  Neugebauer 2, Bena 2, Šlapák, Vrána

Zápas s posledním Dynamem měl v týdnu nepříjemnou předehru. Zranil se totiž brankář Pegi a protože Traki teprve končí rekonvalescenci kolena, tak musel do branky manažer-univerzál Martin. A nutno říci, že nás hlavně v první půli podržel! Ale popořádku. Tentokrát se sešla sestava, která vloni vybojovala postup v okresním přeboru, tedy bez mladých, zato s navrátilcem Michalem Benou. Od začátku jsme měli mírnou převahu, kterou jsme postupně završili dvěma brankami a dalšími nevyužitými šancemi. Pak jsme ale tradičně polevili, Dynamo vyrovnalo a začalo tlačit. Naštěstí se ale Martin na dnešek dobře vyspal a pochytal i nemožné. Potom ještě Lukáš Neugebauer zvýšil na 3:1, když měl před sebou prázdnou branku a bezmocně ležícího brankáře. Trefil však jeho natažené ruce, míč však od nich naštěstí doskákal za brankovou čáru.

Druhá polovina začala smůlou pro Dynamo. Při skrumáži se zranil soupeřův brankář a do branky musel hráč z pole. Začala tak dlouhá power-play soupeře a Dynamo nám začalo zatápět. Okamžitě snížilo skóre, za Martinem duněly tyče a my nevěděli, kam dřív skočit. Štěstí ale v tomto zápase přálo nám. Při jednom z našich krkolomných protiútoků se po sérii neuvěřitelných odrazů míč dostal až k osamoceně stojícímu Vojtovi a ten do opuštěné branky vlastně rozhodl zápas. Z dalších brejků jsme zvýšili na 6:2 a soupeřova nechytatelná rána v závěru už jen upravila skóre.

Takže první výhra od 29.října! S posledním Dynamem víceméně povinná, nerodila se ale lehce. Ale díky zvýšené bojovnosti, kterou naše „staré jádro“ předvedlo, máme důležité tři body.

 

Blue Flames A : Soccer  1:5 (1:3)  Šlapák

Ve druhém zápase jsme už na body neměli nárok. Sice jsme se ujali vedení, spíš ale po chybě soupeřova brankáře. Pak už přebral iniciativu soupeř. Byl fotbalovější, ne o moc, ale na postupné navyšování skóre to stačilo. Prim hrál kolohnát v soupeřově útoku, který sbíral a rozděloval vysoké míče anebo sám zakončoval. A protože soupeřův brankář několikrát napravil svoji chybu z úvodu, tak už jsme žádný gól nepřidali. Ke konci zápasu jsme přestali stíhat, protože hrát dva zápasy v řadě bylo na nás taky dost. Soccer tak v poklidu dovedl zápas k vítěznému konci.

Zpět

Vyhledávání

Blue Flames Brno© 2009 Všechna práva vyhrazena.