25.5.2014 Béčko bojovalo s druhým a třetím v tabulce: prohra a výhra

31.05.2014 17:16

 

Blue Flames B : Saňaři Sokolnice B  2:3 (0:3)  Nejezchleba, Táborský

 

Na dvojzápas se druhým a třetím týmem v tabulce došla početně malá sestava, zato to ale byli samé běhavé hvězdy. Hvězdy se taky hned zpočátku začaly hrnout do útočení, jenže nějak se jim při tom nechtělo vracet do obrany. Na to jakoby Saňaři čekali. Z pozorné obrany vyráželi po našich nepřesných přihrávkách či odražených míčích do rychlých protiútoků a nebezpečně ohrožovali naši branku. A z tohoto mraku v první půli třikrát zahřmělo. Soupeřovi útočníci se utrhli do brejku (dvakrát dokonce dva sami na brankáře) a Pepa v brance byl bezmocný. Saňaři tak získali do poločasu tříbrankový náskok, protože naše převaha v poli byla před soupeřovou brankou neplodná.

Po přestávkové bouřce na naší střídačce jsme soupeře hned od počátku zamkli na jeho polovině a na rozdíl od prvního poločasu jsme dávali pozor i při bránění. Brzy se gólově prosadil Jirka Nejezchleba. Saňaři ale uměli i bránit a tak další gól dlouho nepřicházel. Pak se ale po kombinaci prosadil Petr Táborský a už to bylo jen o gól. Ten třetí, který by znamenal alespoň vyrovnání už ale nepřišel. A tak jsme hlavně díky prvnímu poločasu, ve kterém jsme proflákali obranu, utržili druhou prohru v letošní sezóně. 

 

 

Blue Flames B : Benfika Újezd  2:1 (0:0)  Beránek 2 

 

Ve druhém zápase s Benfikou, která nám na podzim jako jediná dokázala sebrat body za remízu, jsme začali tedy opatrně od obrany. Benfika ale začala podobně a tak góly nepřicházely. Hra ale tím netrpěla, bylo vidět, že se setkaly dva herně vyspělé týmy. Navíc dobře zachytali oba brankáři, hlavně Pepa, který dnes zaskočil za Trakiho zaslouží uznání. 

 

 

 

Zpět

Vyhledávání

Blue Flames Brno© 2009 Všechna práva vyhrazena.