26.5.2013 Béčko si dvěma výhrami zajistilo vítězství ve 3.brněnské lize

27.05.2013 11:11
  1. Blue Flames B : Madrid B  5:3 (3:1)  Sedlinský 2, Kouřil 2, Faltýnek

 

Před posledními zápasy v letošní sezóně jsme věděli, že pokud chceme pomýšlet na vítězství v soutěži a výhody z toho plynoucí, tak musíme oba zápasy vyhrát. Sešla se tak silná sestava a po delší době se zase objevil Milan Kouřil. Jedinou vadou na kráse bylo, že naše slovenská posila Peter přišel bez kopaček. Od začátku jsme se pustili do soupeře s vervou a brzy dal Adam Faltýnek první branku. Další připojil šutér Tomáš Sedlinský a když přidal Milan Kouřil svoji premiérovou jarní trefu bylo to už 3:0. A to jsme tradičně spoustu šancí zahodili.

Ve druhém poločase jsme lehce znervózněli, to když soupeř snížil, zvrat v zápase jsme ale nepřipustili. Milan s Tomášem zvýšili na rozdíl čtyř branek a zápas byl tak rozhodnut. Madrid sice ke konci zápasu snížil, hru jsme ale měli pod kontrolou až do konce.

 

 

 

Blue Flames B : Restart  11:2 (6:0)  Sedlinský 4, Kouřil 3, Beránek, Dilhof, Faltýnek, Kochan

 

Ve posledním zápase nás čekal tým z konce tabulky Restart a průběh zápasu tomu odpovídal. Hned od začátku jsme soupeře zmáčkli a góly se začaly sypat. Soupeř se snažil naše útoky zastavovat, měli jsme ale hlavně technickou převahu a tak jsme si jeho obranu rozebírali do posledního šroubku. Běh zápasu tak byl docela jednotvárný a poločas dokončil brankář Roman s čistým štítem. Ve druhém poločase jsme trochu polevili, dokonce jsme soupeři dovolili vstřelit dva góly, přesto se skóre vyhouplo na dvojciferné číslo. Za zmínku stojí další branka veterána M.Dilhofa (dal jich už 14, je tak třetí nejlepší střelec Béčka) a taky gól P.Kochana, jemuž Martin jako správný manažer dovezl kopačky až pod nos.

 

Béčko tak díky odstoupivšímu klubu Lucky Strike ukončilo sezónu nezvykle brzy. Díky osmibodovému náskoku jej už nikdo nepředstihne a Béčko bude opět na 1.místě v soutěži. Tomáš Sedlinský má navíc velkou šanci stát se nejlepším střelcem ligy a taky máme šanci na 1.místo v soutěži fair-play. Jak to dopadlo + hodnocení celého ročníku si přečteme v následujících dnech. 

  1.  
Zpět

Vyhledávání

Blue Flames Brno© 2009 Všechna práva vyhrazena.