27.10.2012 Áčko vybojovalo s celky z čela tabulky tři body

29.10.2012 22:53

 

Blue Flames A : Gladiators A  1:2 (0:1)  Sedlinský

Před těžkými zápasy s týmy z popředí tabulky jsme přivítali další posilu, Petra Táborského z SK Chropyně. První zápas s naším tréninkovým sparingpartnerem začal opatrně. Gladiátoři začali aktivně a rychlými kombinacemi se snažili dostat k naší brance. Na to jsme byli samozřejmě připraveni a pohyblivou obranou jim nedovolili rozehrávat jejich kombinace. A navíc jsme se docela často dostávali do vlastních šancí. Když si k tomu přičteme solidní výkony obou brankářů, bylo jasné, že v tomto zápase mnoho gólů nepadne. Ten první  padl bohužel do naší sítě. Křížnou střelu po zemi náš brankář vyrazil, pohříchu přímo do dalšího soupeřova hráče a od něj míč doskákal do branky. I dál se průběh hry nezměnil a tak poločas skončil hubeným jednogólovým výsledkem.

Ve druhém poločase jsme se překvapivě dostávali víc do šancí než lídr soutěže, jejich brankář se ale rozchytal k výbornému výkonu. Pak ale došlo i na něj, když mu po střele z dálky vypadl míč z rukavic přímo před Tomáše Sedlinského.  A ten už věděl, co má udělat. Po vyrovnávacím gólu se obraz hry nezměnil a už se čekalo, zda některý ze soupeřů neudělá chybu. A stalo se. Pár minut před koncem, kdy jsme už mysleli na bodový zisk, přišla rychlá soupeřova kombinace na jeden dotek zakončená nekompromisní ranou zblízka. Na vyrovnání nám už nezbyl čas.

Po takovéto prohře ale nemusíme smutnit. Lídrovi soupeře, který dosud neztratil ani bod, jsme byli vyrovnaným soupeřem. I když oni asi byli o ten gól lepší.

O zápase píše také web www.glads.cz

 

  

Blue Flames A : Saňaři Sokolnice A  7:3 (5:2)  Beránek 2, Vrána 2, Táborský 2, Sedlinský

 Ve druhém zápase jsme nastoupili proti známému klubu Saňaři ze Sokolnic. Ti vstoupili do zápasu stejně živě jako náš předešlý soupeř, oproti Gladiátorům jim ale něco chybělo. To „něco“ byla hlavně přesnost přihrávek. A tak jejich rychlé akce končily často v autu či na našich kopačkách. První gól zápasu vstřelil Michal Beránek, soupeř ale záhy vyrovnal, když střela zdálky škrtla nejen o nohu našeho obránce, ale bohužel i o nohu našeho brankáře. To nás ale nedeprimovalo a díky zachyceným přihrávkám soupeře se dvakrát dostala do brejku dvojice Sedlinský - Vrána a dvakrát se měnilo skóre. Potom zápas zdramatizoval Traki v brance. Nepřesným odkopem přímo na soupeře odstartoval závar, který skončil až míčem pod břevnem naší branky. Naštěstí jsme se nenechali rozhodit a nováček Petr Táborský přesnými ranami navýšil skóre.

Krátce po zahájení druhé půle jsme si opět zavařili. Tomášovu pomalou malou domů řešil Traki skluzem, jenže trefil už příliš blízko dobíhajícího soupeřova hráče a od něj se míč odrazil přímo do horního růžku naší branky. Už druhý smolný gól nás lehce rozhodil a Saňaři vycítili šanci. Naštěstí naše obrana už nezaváhala a Tomáš naopak nekompromisní ranou zblízka skóre opět navýšil. Soupeř ještě zkusil štěstí při power-play, jenže se přitom dopustil už šestého faulu. Michal Beránek z 10metrového kopu upravil na konečných 7:3.

A tak se můžeme radovat nejen z cenného vítězství ale i ze hry, na kterou se dalo koukat. Pokud se budeme i příště prezentovat takovouhle hrou, potom se nemusíme bát žádného soupeře.

    

Zpět

Vyhledávání

Blue Flames Brno© 2009 Všechna práva vyhrazena.