28.4.2012 Áčko vydolovalo jen jeden bod

02.05.2012 22:44

Blue Flames A  :  Rychlé pípy  4:4 (2:3)  Šlapák 3, Sedlinský

Do závěrečných bojů o záchranu v soutěži nastoupil do branky již uzdravený Traki a v poli se po čtvrt roce objevil Kamil Michna. Začátek byl ale jako z nějakého špatného filmu. Aktivně jsme se zapojili do útočení, stačily ale tři soupeřovy brejky a bylo to 0:3 snad v páté minutě. Soupeř poté zalezl do obranné ulity a my jsme marně bušili na uzamčenou cestu k jejich brance. Kombinačně nám to ale nešlo a tak se nakonec prosadil Vojta Šlapák. Dvakrát se sám prokličkoval až před soupeřova brankáře a dvakrát mu nedal šanci.

Druhá polovina začala naším náporem, ten byl ovšem střelecky jalový, protože Pípy zalezly před svoji branku a čekaly na brejk. A protože čas plynul a my jsme potřebovali bodovat, rozhodli jsme se po dobrých zkušenostech z minula ke hře bez brankáře. A krátce nato přišla radost - falešný brankář Tomáš Sedlinský propálil zdálky všechno co mu stálo v cestě včetně soupeřova brankáře. Jenže hned nato přišlo zděšení, protože naše obrana se nedohodla mezi sebou a poslala našemu brankáři - nebrankáři zakázanou zpětnou přihrávku. Nepřímý kop, soupeřův signál a Pípy přišly znovu k vedení jako slepý k houslím. Vrhli jsme se znovu do útočení, ale víc než na vyrovnání od Vojty, který zdálky prostřelil chumel hráčů před sebou už to nestačilo. A tak místo tří bodů jsme brali jen jeden.

 

Blue Flames A  :  Gladiators  4:11 (3:6)  Neugebauer 2, Vrána 2

Do dalšího zápasu nastoupil místo Trakiho, kterého odvály rodičovské povinnosti, letos již pátý brankář Honza Koudelka. A premiéru neměl vůbec lehkou. Gladiátoři ho hned zkraje zasypali sprchou střel a brzy to bylo 0:3 jako v prvním zápase. A tohle manko už jsme nedotáhli. Gladiátoři byli totiž soupeři jiného kalibru než nevýrazné Pípy a neustále nám zle zatápěli. Lukáš a poté dvakrát Honza sice stihli do poločasu výsledek jakž takž zkorigovat,jenže na víc jsme už v úmorném vedru neměli sílu. A protože soupeř hrál s námi teprve svůj  první dnešní zápas, tak nám ve druhé půlce stihl naložit další dvojciferný výsledek. My jsme ke konci už odpadli a jen čekali na závěrečný hvizd.

Dneškem jsme si hodně zkomplikovali situaci. Počítali jsme minimálně se třemi body a máme jen jeden. K záchraně to máme postupně dál a dál. I když naděje umírá poslední…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zpět

Vyhledávání

Blue Flames Brno© 2009 Všechna práva vyhrazena.