29.10. Áčko si poradilo s vedoucí Mitrou, už ale ne s Panamou

29.10.2011 22:25

 

Blue Flames A  :  Mitra  8:4 (4:3)  Šlapák 5, Sedlinský 2, Neugebauer

Na dnešní těžký dvojzápas nedorazila ani jedna z letních mladých posil. Prý kvůli docházkám na čtvrteční tréninky, to se ale určitě vyřeší příští týden. Do zápasu tedy nastoupila sestava, která se osvědčila vloni v 1.brněnské lize. A dnes ji to šlo náramně, zejména Vojtovi Šlapákovi. Svými kličkami zaměstnával soupeřovu obranu a vytvářel prostor i pro ostatní spoluhráče. Mitra se taky nenechávala zahanbit, vždyť šlo o celek, který dosud neztratil ani bod. My jsme ale díky ve výborné formě hrajícímu Vojtovi a také díky výbornému brankáři Markovi byli do poločasu vždy o gól napřed!

Krátce po zahájení druhého poločasu došlo ke klíčovému okamžiku celého utkání. Tomáš Sedlinský šel do souboje se soupeřovým brankářem a při vzájemném pádu mu tak pochroumal rameno, že ten musel okamžitě odstoupit. A to rozhodlo. Soupeř nejen že neměl náhradního brankáře, ale ani žádného hráče v poli, který by uměl chytat. A tak Mitra začala hrát dlouhou přesilovku bez brankáře. Jenže neproměňovala svoje šance a to ji zřejmě tak rozhodilo, že se do její hry začala vkrádat nepřesnost. A tak jsme začali zachycovat její přihrávky a přesnými kopy do soupeřovy opuštěné branky navyšovat skóre až na 8:3. Po soupeřově úpravě skóre přišel závěrečný hvizd a my najednou měli tři body, se kterými jsme vůbec nepočítali.

 

O zápase bude taky určitě referovat web www.futsalmitra.cz

  

Panama-naše noční můra???

Blue Flames A  :  Panama   0:7 (0:3)

Ještě máme živé paměti, jak nám vloni béčko Panamy naložilo devět branek. A situace se opakovala! Tentokrát jsme dostali „jen“ sedm, rozdíl byl snad ale ještě větší než vloni. Hráči Panamy, už od pohledu běhavci, roztočili hned od začátku svůj kolotoč a neustálým pohybem s míčem i bez něj a přesnými přihrávkami nás dokonale rozebírali. Zatímco u nás byli v pohybu maximálně dva hráči zaráz, Panama svým vířivým futsalem v poklidu navyšovala skóre. A to ještě musíme pochválit našeho brankáře, který vychytal několik soupeřových jasných tutovek. Víc toho o tomhle zápase asi napsat nejde, protože byl od začátku až do konce stejný.

Nemusíme ale po dnešku věšet hlavu. Porazili jsme vedoucí Mitru a sebrali ji první letošní body. A když si vezmeme ponaučení ze druhého zápasu, tak jistě jednou dojde i na Panamu…

Zpět

Vyhledávání

Blue Flames Brno© 2009 Všechna práva vyhrazena.