29.4.2012 Béčko dnes poprvé prohrálo

02.05.2012 23:46

Blue Flames B  :  Kohouti  3:4 (2:2)  Svícenec 2, Sedlinský

Začátek prvního zápasu začal šokem. Soupeř měl za prvních pět minut dva sólové úniky. Náš brankář oba zneškodnil, ten druhý bohužel rukou mimo brankoviště a musel ven. Do branky nastoupil z pole Tomáš Sedlinský a hned čelil přímému kopu. Jenže - rozehrávka a 0:1 pro Kohouty. I dál to bylo těžké. Běhavý soupeř hrál aktivní presink po celém hřišti a my jsme s tím měli problém. Nedařila se nám kombinace, naštěstí přišli ke slovu naši ranaři a zdálky nekompromisně otočili skóre. Jenže soupeř vyrovnal jako přes kopírák. Znovu přímý kop, znovu rozehrávka a znovu gól v naší síti.

Do druhého poločasu nastoupil do branky manažer - univerzál Martin, který přišel původně jen jako pořadatel. Sled událostí jej ale zavál do branky a i on musel čelit několika sólům soupeře. Nutno říci, že šance soupeře řešil dobře, i když jednu podezřele daleko od vlastní branky. Rozhodčím se ale asi nechtělo vyloučit dalšího brankáře a tak to neřešili. Nakonec se ale Kohoutům podařilo vstřelit třetí gól a my museli znovu do power-play. Brzy se nám podařilo vyrovnat a soupeř se vůbec nedostal přes půlku. Jenže v  poslední minutě při našem závaru jeden z protihráčů odkopl v panice míč od vlastní branky a ten se k našemu zděšení dokutálel do té prázdné naší…

Tak jsme nevěděli, jestli se po takhle projetém zápase máme smát nebo nadávat. No ale jednou ta prohra přijít musela.

 

Blue Flames B  :  Predators  6:4 (3:3)  L.Sosnar 2, Svícenec 2, Sedlinský, Podhrázský

Ve druhém zápase s posledním týmem tabulky jsme se brzy ujali vedení 2:0, potom jsme ale polevili. Predátoři náhodně snížili a zavětřili šanci. Sice jsme ještě zvýšili na 3:1, pak ale i díky naší zpomalené hře a nepřesným rozehrávkám soupeř vyrovnal!

Druhý poločas začal naším kuriózním vedoucím gólem. Po rozehraném přímém kopu se minul Tomáš Sedlinský, jím líznutý míč se ale dokutálel k nekrytému Adamovi Podhrázskému a znovu jsme vedli. A tentokrát jsme si vedení už vzít nenechali. Brzy nato jsme přidali další branku a protože soupeř hrál nadšeně ale hodně nepřesně tak už nebyl problém vedení udržet. Nato že to byl ale zápas s posledním, tak to byly docela pěkné nervy!

Smutný hrdina

Koho za tento víkend pochválit? Za sobotu asi Vojtu Šlapáka za hattrick proti Rychlým pípám. Za oba dny Tomáše Sedlinského za hru v poli i v brance. Víkend měl ale i záporného hrdinu, Trakiho. V sobotu pustil čtyři góly, což při naší obranné hře není moc, jenže za celý zápas na  něj šlo asi deset střel. V neděli si to chtěl vynahradit a hned zpočátku chytil dvě sóla soupeře. Jenže to druhé chytil rukou dost daleko od své branky a zbytek obou zápasů strávil na lavičce rozhodčích coby zapisovatel skóre.

Zpět

Vyhledávání

Blue Flames Brno© 2009 Všechna práva vyhrazena.