29.5.2016 Béčko uhrálo jen jeden bod

04.06.2016 14:05

 

Blue Flames B : Ethanol  6:6 (2:2)  Půček 2, Dilhof 2, Podhrázský, Chromečka

 

Dnešní hrací den nás nejdříve čekal zápas s posledním Ethanolem ,a i když nepřišel nejlepší střelec Vojta Šlapák, měl to pro nás být snadný soupeř k přehrání. Zvlášť když soupeř nastoupil jen se čtyřmi hráči do pole a do druhého zápasu po sobě. My jsme si s počtem hráčů taky nemohli vyskakovat, o jednoho navíc jsme ale měli. Začátek zápasu začal naší lehkou převahou, která se projevila ve 4.minutě. To se Adam Podhrázský prokličkoval obranou a do protipohybu brankáře vstřelil naši první branku. Vypadalo to na lehký zápas, zvlášť když protiakce Ethanolu končily obrovitými nepřesnostmi. V 5.minutě vypracoval Milan Kouřil šanci pro Martina Dilhofa, ten ale branku těsně minul. V 6.minutě ale bylo znenadání vyrovnáno. Soupeřův útočník vběhl na dlouhou přihrávku do naší otevřené obrany a po zemi Pepu prostřelil. Za minutu jsme ale znovu vedli. Nepřesnou rozehrávku soupeře na vlastní polovině zachytil Olda Chromečka a zdálky za pomocí teče obránce zvýšil na 2:1. V 9.minutě střílel zdálky Martin Půček a soupeřův brankář míč s obtížemi chytil, když mu u toho výrazně pomohla tyč. Tím naše iniciativa překvapivě skončila a začal hrát soupeř. V 10.minutě poslal Milan chybnou přihrávkou soupeře do sóla  a Pepa výborně vyrazil nohou. Pepa se znovu zaskvěl ve 12.minutě, kdy skokem vyrazil přihrávku na neobsazeného hráče před brankou. V 15.minutě zasvištěla těsně vedle tyče skrytá rána zpoza obránce. Koledování o vyrovnávací gól jsme ukončili v 17.minutě. Nejdříve jsme nevyužili akci tři na jednoho, chybnou přihrávkou vznikl jejich brejk, který skončil prostřelením Pepy a vyrovnáním stavu.

Druhý poločas začal naší aktivitou a hned v úvodní minutě neprostřelil brankáře Olda Chromečka. Ve 23.minutě vyzkoušel Martin Půček brankáře tvrdou střelou, ten ale vyrazil míč nad branku. Ve 24.minutě pálil Milan Kouřil a brankář opět vyrazil na roh. Po jeho zahrání se před brankou uvolnil Martin Půček a do protipohybu brankáře nám získal vedení. Ve 26.minutě jsme znovu kopali roh a po několika krátkých přihrávkách opět Martin Půček napálil míč prudce pod břevno a vedli jsme 4:2. Ve 28.minutě přišla nečekaná zápletka. Nejdříve neproměnil šanci Adam, když z jednoho kroku napálil brankáře a z následného brejku soupeř střelou z boku k bližší tyči snížil na 4:3. Minutu nato mohl zvýšit Martin Půček, ze šance se ale trefil přímo brankářovi do náruče. Vzápětí Martin zavařil Pepovi, když nechtěně nadzvedl soupeřovu střelu nad už padajícího Pepu a bylo vyrovnáno. Ve 32.minutě byl obrat ve skóre dokonán, když soupeřův útočník unikl po straně a střelou k bližší tyči získal pro Ethanol poprvé v zápase vedení. Naštěstí jsme za minutu vyrovnali, a to docela kuriózním způsobem. Náš centr před branku vyrazil brankář do svého obránce, od toho se míč odrazil k osamocenému Martinu Dilhofovi a ten do prázdné branky vyrovnal. Za další minutu střílel ke vzdálenější tyči Martin Půček, brankář však stihl špičkou kopačky míč vyrazit. Před koncem zápasu nás čekalo drama. Ve 37.minutě se opět ocitl nepokrytý hráč před Pepou a k tyči získal pro svůj tým opět vedení. Za minutu však bylo znovu vyrovnáno.Martin Dilhof přetlačil v souboji obránce a nekompromisní střelou po zemi vyrovnal. Urvat vítězství na svou stranu jsme ale nestihli. Ve zbývajícím čase jsme měli už jen pár pološancí a tak jsme s posledním v tabulce uhráli jen remízu.

 

Blue Flames B : Agrotec Hustopeče B  3:7 (1:3)  Půček 2, Dilhof

 

Další soupeř, béčko Hustopečí, byl na vyšší herní úrovni než předchozí soupeř a tak jsme si museli dávat od začátku pozor. V prvních pěti minutách se tak hrála opatrná hra na obou stranách, ze které vynikla jen šance Milana Kouřila ze 3.minuty, kterou brankář vyrazil na roh. V 5.minutě měl první náznak šance soupeř, přihrávku do naší otevřené obrany však útočník nezpracoval. Minutu nato si už ale borci z jihu zahráli před naší brankou bago a výsledkem byl první gól v síti bezmocného Pepy. V 7.minutě nás naopak nepřesná přihrávka soupeře poslala do úniku tři na jednoho který jsme perfektně sehráli a Martin Dilhof do prázdné branky vyrovnal. V 9.minutě jsme poslali soupeře lehce do vedení. Milan Kouřil si nerozuměl s Pepou, volného míče se zmocnil dobíhající útočník a snadno skóroval do poloprázdné branky. V 11.minutě pronikl před brankáře Adam Podhrázský, střelu však namířil přímo do něj. Ve 14.minutě zase musel předvést Pepa hokejový rozštěp po ráně zdálky. V 15.minutě se ocitl v šanci Martin Půček, ale ani nadvakrát nedokázal zblízka brankáře překonat. Tahle nevyužitá šance nás mrzela dvojnásob, protože minutu nato naše obrana nepokryla nabíhajícího útočníka, který neměl problém ránou z první vstřelit třetí gól Hustopečí. V 18.minutě si soupeři po vlastních zmatcích v obraně málem vstřelili vlastní gól, v posledním okamžiku se jim podařilo míč z brankové čáry ukopnout. Poločas jsme tak prohráli o dvě branky.

Druhý poločas začal šancí Oldy Chromečky, finální přihrávku však o krok minul. Ve 23.minutě jsme dostali čtvrtou branku, když rána z boku prošla Pepovi mezi nohama. Ve 24.minutě pálil zdálky do tyče Martin Půček. Ve 26.minutě Pepa vyrazil střelu osamoceného útočníka, ve 27.minutě ale kapituloval popáté. Naše obrana nedokázala po skrumáži před brankou míč odkopnout do bezpečí a odražený míč zasunul nekrytý útočník z boku do naší branky. Ve 28.minutě jsme kopali přímý kop a Martin Půček bombou obstřelil zeď a snížil na 2:5. Jenže ještě v téže minutě si soupeř rozebral naši obranu a do prázdné branky vstřelil svůj šestý gól. Ve 30.minutě Pepa zneškodnil brejk dva na jednoho. Ve 31.minutě předvedla rychlou akci dvojice Milan Kouřil – Martin Půček a Martin padáčkem snížil na 3:6. Vyloženou šanci na obou stranách nabídla 34.minuta. Nejprve pronikl soupeřovou obranou Milan Kouřil, brankáře však nepřekonal. Z protiútoku se dostal soupeř do sóla, tentokrát se zaskvěl Pepa. Ve 35.minutě měl soupeř opět výhodu sólového nájezdu, Pepa však ve spolupráci s vracejícím se Adamem problém vyřešili. V poslední pětiminutovce už tempo hry opadlo. Hustopeče věděly, že mají dostatečný náskok a my jsme na zvrat neměli sílu. Za zmínku už tak stojí jen poslední gól v naší síti ve 39.minutě. Náš útok skončil nepřesnou přihrávkou z čehož rezultoval brejk soupeře a střela k tyči bezmocného Pepy. Ze zápasu jsme si tak odnesli sedmigólovou nálož.

Zpět

Vyhledávání

Blue Flames Brno© 2009 Všechna práva vyhrazena.