29.9.2012 Torzo Áčka obdrželo 19 branek

01.10.2012 23:44

 

 

Blue Flames A : Rychlé pípy  7:10 (3:8)  Sedlinský 3, Dilhof 2, Vrána 2

 Výsledky dnešních zápasů se vlastně rozhodly už během týdne. Vlivem zranění, nemocí a prodlouženého víkendu na zápasy přišlo 5 lidí, a to ještě Traki a Honza Vrána se sebezapřením. Původně jsme ani nechtěli nastoupit, abychom nedopadli jako Hombres před čtrnácti dny, nakonec jsme hlavně kvůli Martinovi, pro kterého musela být taková hráčská účast strašlivě frustrující, přece jen nastoupili. A všechno bylo proti nám. Hned první soupeřova akce skončila vlastencem v naší síti. Soupeř, který by byl za normálních okolností jasně k poražení, nám nadále zatápěl a naše psychická rozhozenost mu samozřejmě pomáhala. Snadno se dostával do přečíslení a zakončení a naše obrana nestíhala. A tak poločas skončil s hrozivými 8 brankami na našem kontě.

Do druhé poloviny jsme nastoupili s tím, že už nemáme co ztratit a nějak to už dopadne. A najednou z nás spadla psychická deka a začali jsme soupeře tlačit. Dokázali jsme snížit na rozdíl dvou branek a schylovalo se k zázračnému obratu. Jenže jsme několik šancí neproměnili a naopak soupeř svoje brejky ano. A tak jsme zápas, kterému na obou stranách dominovalo hodně gólů a málo hráčů, otočit nedokázali.

 

 

Blue Flames A : Arsenal Taurito Kuřim B  3:9 (1:7)  Kouřil 2, Sedlinský

Do druhého zápasu už nastoupil do branky místo polozraněného Trakiho Martin a do pole opět dorazil Milan Kouřil. Jenže tentokrát už nebyla jeho pomoc moc platná. Proti nám vyrazila mohutná žlutá armáda z Kuřimi, která byla od začátku pánem na hřišti. Nedá se říci, že by jsme byli špatní, ovšem proti soupeřově sehranosti, technice a důrazu nemělo naše torzo šanci. S tímto soupeřem bychom měli práci i v plné sestavě. Arsenal si do poločasu zajistil pohodlný náskok, po přestávce polevil a dal nám taky „čuchnout“. Nakonec jsme byli rádi, že jsme zase nedostali desítku.

 

Co dodat k dnešnímu dni? Asi nic. Minulé kolo jsme se pošklebovali Hombrés za hráčskou účast a rychle jsme do toho spadli taky. Teď si můžeme jen přát, aby se něco takového už neopakovalo. I přes kruté porážky patří dík všem, co přišli a doufat, že ti zranění se brzo uzdraví.   

Zpět

Vyhledávání

Blue Flames Brno© 2009 Všechna práva vyhrazena.