3.6.2012 Béčko má i přes slabou docházku dvě výhry

05.06.2012 23:00

Blue Flames B : Madrid B  7:3 (3:1)  Sedlinský 5, Jurečka, Dilhof

 

Na nedělní dvojzápas Béčka dorazilo ještě o jednoho člena méně než v sobotu a tak zavládly obavy, jestli vydržíme fyzicky. Naštěstí nám přála příroda (nepálilo sluníčko) a taky nepříliš kvalitní soupeř. Jeho hráči byli mladší než my a bylo jich víc než nás, s fotbalovou dovedností byli ale na štíru. Míč se od nich často odrážel jako od zdi. A tak na ně naše lehce těžkotonážní sestava v pohodě stačila. Hlavně Tomáš Sedlinský si v útoku dělal co chtěl, soupeř jej nedokázal vůbec oddělit od míče. Svoje si odehrál i navrátilec Jura Jurečka, který se i zapsal do střelecké listiny a bojoval i Martin Dilhof. Obranu spolehlivě jistili Jirka Černošek a David Mendel. Ten tradičně pálil jako z kanonu, žádná z jeho pumelic si ale tentokrát cestu do sítě nenašla.

 

 

Blue Flames B : Žabinští vlci C  4:3 (0:2)  M.Sosnar 3, Jurečka

 

Ve druhém zápase jsme neměli jen štěstí ale přímo pořádnou kliku. Vlci totiž dorazili v pěti a s nouzovým brankářem, přičemž čtyřem hráčům bylo už přes čtyřicet. Navíc s námi hráli druhý zápas po sobě. Nám navíc dorazil Michal Sosnar, což byla další klika, o té jsme ale v této chvíli ještě nevěděli.

Zápas začal opatrně. Vlci věděli,že se nesmí uštvat a my jsme zase věděli, že to jsou bývalí hráči z vyšších úrovní kteří to pořád mají v noze. A tak hra byla oboustranně taktická, s přibývajícím časem čím dál pomalejší. Vlci si ale pomaloučku vytvářeli šance, my si toho moc nevšímali, až na konci poločasu dvakrát uhodilo! Poprvé po závaru u naší branky, krátce nato nás soupeř přečíslil při brejku. Po druhém gólu se hned pískal poločas.

Hned zkraje druhé půlky jsme začali hrát power-play, protože jsme doufali, že hru v oslabení a ještě bez střídání soupeř nevydrží. A pak jsme dočkali, Michal Sosnar poprvé a ne naposled prostřelil soupeřova brankáře. Vlci ale nelenili s odpovědí a brzy opět vedli o dva góly. To nás neporazilo a znovu jsme začali dobývat, i když hodně kostrbatě, soupeřovu branku. Naše nepřesná přesilovka byla ale úspěšná, protože utahaný soupeř v oslabení už nestíhal. Tomáš Sedlinský hru dirigoval z hrušky a Michal Sosnar střílel. A když ve finále Jura Jurečka prostřelil soupeřova brankáře mezi nohama, neznala naše radost mezí. Tomáš se po úspěšné misi vrátil z branky do pole a už se pískal konec.

Za dnešní výkon patří vyslovit několik uznání. Trakimu a Tomášovi za nastoupení po noční směně. Zakladatelům klubu  Jurovi Jurečkovi a Martinu Dilhofovi za účast ve dnou dnech po sobě. V jejich věku je to hrdinský výkon. Michalovi Sosnarovi za první hattrick v Blue Flames. A samozřejmě připomenu i Davida Mendla a Jirku Černoška, už jen za to, že jsme dokázali uhrát šest bodů v šesti lidech.

Zpět

Vyhledávání

Blue Flames Brno© 2009 Všechna práva vyhrazena.