30.10.2011 Dnes bylo Béčko suverénní

31.10.2011 14:40

 

Blue Flames B : Madrid B  6:1 (2:1)  Kouřil 3, Mendel, Kavín, Wünsch

Na dvojzápas se soupeři z horní poloviny tabulky se sešla docela silná sestava včetně dvou v sobotu stávkujících mládežníků. A začátek byl vyrovnaný, bylo to o první vstřelené brance. A dali jsme ji my, přesněji osvědčený ranař David Mendel. Druhý gól jsme dali také my, také David, nikoli ale ranař ,nýbrž jemný technik Kavín. Madrid ještě stihl do poločasu snížit.

Druhá půlka byla sólo pro Milana Kouřila. Na zápase se objevil znovu po měsíci, dnes ale soupeře rozvrátil svým hattrickem. Soupeř se taky snažil, nepřekonal ale našeho brankáře Marka, který chytil výbornou formu.A tak zápas, ze kterého jsme měli lehké obavy, skončil našim jasným vítězstvím.

 

Blue Flames B : Žabinští vlci C  8:1 (1:0)  Mendel 3, Kouřil 2, Kavín 2, Wünsch

Céčko vlků si zaslouží úctu, jsou to ve skutečnosti zakladatelé klubu, který vznikl v polovině osmdesátých let jako jeden z prvních v Brně. Hlavně Traktor se na tento zápas těšil, že si zahraje proti svým vrstevníkům, osud ale rozhodl jinak. Vlci nastoupili v matadorské sestavě osvěžené třemi hráči svého béčka. První polovina byla vyrovnaná, jediný gól vstřelil David Mendel, rozhodl ale jiný moment. Při vzájemném pádu kopl nešťastně Milan Kouřil soupeřova špílmachra patou do nosu a ten musel odstoupit. Ve druhé půlce se to hned projevilo. Soupeř byl najednou herně bezradný a my začali střílet branky. Vlkům nepomohla ani změna brankáře a tak skóre se zastavilo až na pro soupeře kruté osmičce.

Dnes to byl nejlepší podzimní výkon Béčka! Musíme jej ale potvrdit za dva týdny při podzimním finále proti All in. Dnes si zaslouží pochvalu brankář Marek za pouhé dva obdržené góly a střelecky disponovaní David Mendel a Milan Kouřil. Posledně jmenovaný chodí málo, když ale přijde tak vždycky vstřelí hattrick. Mohl by chodit častěji…

O zápase taky stručně píše web www.zabinstivlci.webnode.cz. Zřejmě nejlepší klubový web v Brně.

Zpět

Vyhledávání

Blue Flames Brno© 2009 Všechna práva vyhrazena.