4.11.2012 Béčko smetlo oba soupeře a nadále vede tabulku

07.11.2012 14:24

 

Blue Flames B : Madrid B  9:0 (4:0)  Faltýnek 4, Beránek 2, Mendel 2, M.Sosnar

 Na dnešní dvojzápas přišly tři posily z Áčka a na hře to bylo znát. Po pár minutách se sice objevil malý zádrhel, když brankář Pepa ohlásil zranění a do branky musel manažer-univerzál Martin, na hru to ale vliv nemělo. Soupeř na naši posílenou sestavu nestačil a Martin prožíval v brance dopolední nudu v Brně. Zato protější brankář sebou musel vydatně mrskat. Naše přesné přihrávky soupeřovu obranu rozleptávaly a skóre utěšeně narůstalo. Ve druhém poločase naši borci naznali, že Martin v brance má málo práce a začali pouštět soupeře do brejků. Z těch ale ani jednou nezapršelo. Díky Martinovu umění a neuvěřitelné soupeřovy zbrklosti v koncovce nepadl ze třech brejků „tři na brankáře“ ani jeden gól a Martin si mohl připsat první letošní čisté konto.

 

 

Blue Flames B : Restart  8:2 (1:1)  Mendel 3, Kouřil 3, Beránek, M.Sosnar

 Druhý zápas nebyl tak jednoznačný jak ukazuje výsledek. Soupeř nastoupil jen se čtyřmi hráči do pole a zakopal se na vlastní polovině. Takže jsme začali dobývat jeho obranu, jenže celé to bylo strašně pomalé. Restart naše akce stačil narušovat a co prošlo pochytal výborný brankář. Až umístěná střela k tyči od Michala Beránka schovaná navíc za obráncem otevřela skóre. Jenže místo abychom soupeře dorazili přepnuli jsme na jeho tempo a výsledek se dostavil těsně před přestávkou. Tři naši hráči čekali, kdo si půjde pro odražený míč před naší brankou a pohříchu to byl soupeř. I když si Martin na jeho střelu sáhl, zastavit ji nedokázal a začínalo se od začátku.

Po přestávkové bouřce na naší střídačce jsme zrychlili hru a najednou to šlo. Po několika rychlých kombinacích soupeř pozvolna přestával stíhat a brankář už taky nebyl tak jistý. A góly začaly pršet. Všechny po pěkných kombinacích či dorážkách do prázdné branky. Za stavu 7:1 jsme cvičně vyzkoušeli hru bez brankáře, abychom si ji natrénovali na horší časy. Se střídavým úspěchem. Nejprve jsme soupeřovu obranu rozebrali do šroubku, pak ale utekl jediný soupeřův útočník, který uměl kličku a nedal našemu brankáři-obránci šanci.

Dnes zaujal David Mendel. I když má obří postavu, motal soupeře precizními kličkami. Navíc dal pět branek. Nikoliv ukrutnými ranami zdálky, ale po kombinacích nebo dorážkami. Takže to je dnešní borec na konec.   

Zpět

Vyhledávání

Blue Flames Brno© 2009 Všechna práva vyhrazena.