4.9.2011 Béčko zahájilo sezónu úspěšně

05.09.2011 22:49

Blue Flames B : Carpe Diem  1:0 (1:0)  Sedlinský

Na první zápas sezóny jsme dorazili po lehkém bloudění ve velkém počtu a tak byla otázka, jak bude vypadat naše sehranost. Popravdě řečeno, nic moc. Mladé naděje, které předešlou noc strávily na jakési pařbě, se utápěly v bezúčelných parádičkách a zkušení borci zase neproměňovali šance. A tak se ujala jediná, kterou proměnil osvědčený střelec Tomáš Sedlinský.

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. U nás byla znát nesehranost a soupeř byl totálně jalový. Jeho nejlepším hráčem byl zcela jistě brankář, který chytil tři naše vyložené šance. A protože Carpe Diem svoji jedinou šanci také neproměnili, zrodil se hubený výsledek, který ve futsale není často k vidění. 

P.S. O zápase referuje též web www.carpediembrno08.blogspot.com

 

Blue Flames B : Donkeys   8:3 (2:1)  Kavín 3, Wünsch 2, Dilhof, Sedlinský, Svícenec 

Druhý zápas byl už o něčem jiném. Soupeř měl být papírovým outsiderem, ale nebyl. Vstřelil první branku zápasu a my měli co dělat, abychom do poločasu výsledek horko těžko otočili. Po přestávce po naší lajdáckosti navíc vyrovnal a nadále zlobil. Ovšem tehdy se ukázaly naše nové zbraně, mladé pušky. Tomáš Svícenec několikrát proběhl celým hřištěm a mazal svým mladým souputníkům do vyložených šancí. Ti se nenechali pobízet a najednou to bylo místo 2:2 už 8:2. Donkeys úplně fyzicky odpadli a v závěru už jen zkrášlili skóre. 

Dojmy z prvního dne? V prvním zápase nesehranost, naštěstí proti neškodnému soupeři. Ve druhém už zlepšený výkon, i když prošpikovaný hrubkami v obraně. Mladí kluci ukázali, že můžou být platnými posilami, i když to bude chtít pár věcí ještě dopilovat. Příjemně překvapil svým výkonem Tomáš Šoukal a taky Martin Dilhof,  který způsobem - poprvé vběhl na hřiště - dostal přihrávku - bodlem málem protrhl soupeřovu síť - posadil se zpátky na lavičku a už nehrál - se už dvanáctou sezónu po sobě zapsal do klubové statistiky.

 

P.S.  Kompletní rozpisy zápasů a průběžné tabulky najdete v rubrice Odkazy. Tam je webová adresa na brněnskou futsalovou asociaci s veškerými potřebnými údaji.

 

 

Zpět

Vyhledávání

Blue Flames Brno© 2009 Všechna práva vyhrazena.