8.10.2011 Špatný víkend pro Áčko

11.10.2011 19:05

 

Že naše nováčkovská vítězná série v okresním přeboru nebude trvat věčně bylo každému jasné. Že ale bude utnuta takto rázně čekal ale málokdo. Ale popořadě…

 

Blue Flames A : Gloria   2:5  (2:2)  Šlapák 2

 

Gloria je tým zkušených hráčů, kteří hrají vyšší soutěže už přes deset let. A zkušeně hráli taky proti nám. Zatímco my jsme neustále bušili na jejich obranná vrata, oni chytře čekali na šanci. A když ji dostali, nic nekomplikovali, poslali si pár (vždy) přesných přihrávek a bylo zle. A taky se ujali vedení. Potom se konečně ujala jedna z našich mnoha šancí a Vojta Šlapák prostřelil po zemi soupeřova brankáře. Gloria ale vzápětí kontrovala, nicméně Vojta opět pálil po zemi a poločas tak skončil nerozhodně.

Do druhé půlky nastoupila zcela jiná Gloria! Ze zalezlého soupeře se rázem stali útočící dravci a my nevěděli,kam dřív skočit. Také jsme měli pár šancí, byly to ale viditelné střely, které soupeřův brankář pochytal. Gloria naopak několikrát rozehrála před naší brankou ťukes a náš brankář se několikrát musel mrskat na zemi jako Dominik Hašek. Nakonec ale musel dvakrát kapitulovat po dorážkách a gól v poslední vteřině už jen pečetil naši první prohru.

 

Blue Flames A : Kalábek Lino C  1:11 (1:6)  Vrána

 

Tak takhle nějak vypadalo školení z futsalové praxe. Soupeř si s námi od začátku dělal co chtěl a za 10 minut to bylo 0:5. Hlavně v útoku byla jejich převaha obrovská. Potom se hra trochu vyrovnala, dokonce jsme vstřelili gól, nicméně soupeř v pohodě kontroloval hru a neustále hrozil.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím ,že si nesmíme udělat ostudu,soupeř měl ale jiný názor. Znovu zapnul na plné obrátky a jejich útočná dvojice si opět dělala, co chtěla.Nám se naopak nedařilo vůbec nic a tak se zrodila naše nejvyšší porážka za poslední roky.

Nemusíme ale věšet hlavu. Nikdo přece nečekal (snad kromě M. Beny), že s každým soupeřem zatočíme. Jsme nováčci, takže naším úkolem je bojovat a pozorně sledovat ty lepší družstva. Když si od nich vezmeme „to lepší“, budeme jim brzy zdatnějším soupeřem. Vzpomeňte si, řekli by jste vloni, že letos dáme Dynamu desítku?

 

A ještě jedna neradostná zpráva. Brankáři Traktorovi v neděli při obyčejném dřepu ruplo v koleni a musí na artroskopii.Takže jeho další futsalový osud je ve hvězdách…

Zpět

Vyhledávání

Blue Flames Brno© 2009 Všechna práva vyhrazena.