9.9.2012 Béčko začalo sezónu přesně stejně jako Áčko

10.09.2012 14:49

 

Blue Flames B : Lamy  8:3 (3:2)  Vrána 6, Sedlinský 2

V nádherném nedělním ránu nastoupilo Béčko ke svému prvnímu letošnímu zápasu proti Lamám. S tímto pro nás neznámým celkem jsme nastoupili v sestavě i se střelcem Honzou Vránou a to se ukázalo jako rozhodující faktor. Začátek zápasu byl ovšem vyrovnaný, protože jsme nastoupili několika novými hráči a potřebovali se trochu sehrát, navíc soupeř ještě stačil kousat. Nicméně s postupem času se projevovala naše herní převaha, v prvním poločase ještě gólově nevyjádřená.

Co nepřišlo v prvním poločase, přišlo o to silněji ve druhém. Honza Vrána se rozstřílel a ze soupeřova brankáře si udělal trhací kalendář (mj. tři góly mezi nohama). Soupeře jsme přehrávali úplně ve všem a naplno se projevila rozdílná kvalita obou hráčských kádrů. A tak díky posilám z Áčka jsme zažili vítězný vstup do nové sezóny.

  

Blue Flames B : Bastards  3:7 (1:5) Remer, Vrána, Mendel

Na druhý zápas dorazil soupeř jen se čtyřmi hráči do pole, což nás asi ukolébalo a posléze krutě vymstilo. Když navíc vstřelil nováček Vlasta Remer úvodní gól zápasu, vypadalo to, že všechno půjde hladce. Nešlo. Jak jsme vzápětí zjistili, všichni protivníci byli dobří fotbalisté, kteří nezkazili snad jedinou přihrávku. Rychlým ťukesem z nohy na nohu nás začali přehrávat herně a vzápětí i brankově. To nás samozřejmě rozhodilo, protože na takové příděly jsme nebyli ve 3.lize zvyklí. První poločas tak pro nás skončil debaklem.

Do druhé půlky jsme nastoupili s tím, že se pokusíme o nemožné. Brzy se nám podařilo vstřelit druhý gól, soupeř ale žádné drama nepřipustil. Na oba naše góly dokázal odpovědět a v poklidu si dokázal velký náskok udržet. A tak jsme odešli výrazně poraženi, ve 3.lize jsme takový nášup dostali někdy hodně dávno.

Došlo tak ke zvláštní kuriozitě, Béčko totiž výsledkově dopadlo úplně stejně jako minulý týden Áčko. Jak zjistil manažer Martin, který sledoval ligu celý den coby pořadatel, bude tato skupina určitě těžší než vloni. Takže Béčko si letos mákne, aby dosáhlo na postupové příčky a výhody z toho plynoucí.

 

 

   

Zpět

Vyhledávání

Blue Flames Brno© 2009 Všechna práva vyhrazena.