Áčko: Bez útočníků to nepůjde

23.04.2011 16:52

Blue Flames A:Tomson B 1:5 (0:3) Bena

Na důležitý zápas s Tomsonem se nás sešlo dost,ale samí obránci či útočníci z nouze,neboli obránci přeškolení na útočníky.Začalo se oboustranně opatrně,my jsme se do útočení moc nehrnuli a soupeř zase nevěděl,co má od nás čekat.A tak první polovinu rozhodly standardní situace(přímé kopy).Při prvním si soupeř dovolil kopnout míč přímo přes zeď a zesměšnil našeho brankáře parádním angličanem o břevno.Druhý gól už byla klasicky rozťukaná standartka do prázdné brány. No a aby toho nebylo dost tak jsme dostali do poločasu ještě jeden a při jedné prudké střele se brankářovi otočilo zápěstí,což bude mít asi ještě následky.

Ve druhém poločase jsme se snažili s výsledkem něco udělat,ale nešlo to.Na naší hře bylo vidět,že obráncům není útočení vlastní a navíc za nimi zůstávaly v obraně díry.Tomson hrál jen to,co potřeboval,přidal další dva góly a bylo hotovo.

Blue Flames A:Atlantis 2:5 (0:3) Bena,Dilhof

O druhém zápase se dá napsat jen to,že to byla přesná kopie toho předešlého!Zkoušeli jsme útočit,ale našim obráncům prostě schází útočnická dravost.A soupeř si toho rychle všiml a po rychlých akcích střílel góly.Když se k tomu přičte i smůla v podobě několika nastřelených tyček a jediný hráč,který byl schopen vstřelit gól(Michal Bena),tak se zrodil náš první den v sezóně bez uhraného bodu.

Zajímavost:Na konci zápasu snižoval na 2:5 Martin Dilhof.Původně došel na zápas už jen jako velitelský dohled,při naší zoufalé situaci s útočníky ale nastoupil do zápasu.A vstřelil svůj první letošní gól za Áčko!Už desátou sezónu v řadě se alespoň jednou trefil a začíná stíhat Ryana Giggse z Manchesteru United.:-)  

Zpět

Vyhledávání

Blue Flames Brno© 2009 Všechna práva vyhrazena.