Sezóna 2011 - 2012: Béčko projelo 3.ligou jako horký nůž máslem

20.08.2012 22:24

 

Nadpis vypadá trochu nadutě, není ale daleko od pravdy. Béčko totiž ze 20 zápasů 19 vyhrálo a jen jednou odešlo o gól poraženo. Nastřílelo 114 branek (průměr 5,7 na zápas) a vyhrálo soutěž o 6 bodů před druhým v pořadí a o 15 bodů před třetím.

Proč bylo Béčko tak suverénní? Hlavně proto, že na zápasy chodilo docela dost hráčů z Áčka. Díky účasti Áčka v okresním přeboru, který se hraje i přes zimu, zůstalo najednou dost volných termínů na podzim a na jaře, kdy Béčko svoji soutěž hraje. A tak hráči prvního týmu si rádi chodili zahrát třetí ligu. Další věc byla úroveň ostatních týmů. Vyrovnaným týmem nám byl do posledního kola All in, obavy šly ještě z Céčka Žabinských vlků a z Kohoutů (ti nás jako jediní dokázali porazit). Ostatní týmy mají při vší úctě ještě co dohánět. I když se na každý náš zápas sešla trochu jiná sestava, skoro pokaždé jsme soupeře přehrávali jak herně, tak i střelecky. Pokud se vyskytl nějaký zádrhel, vyrobili jsme si jej skoro vždy sami (přišlo málo lidí či lajdácký přístup k zápasu). Nejlepším střelcem byl Tomáš Sedlinský se 17 brankami (z toho 15 na jaře), dále David Kavín (14 branek, všechny na podzim, na jaře už nechodil) a Honza Vrána (taky 14 branek, všechny ale na jaře).

Protože ke klubové strategii nepatří postup Béčka do vyšší soutěže, nabídli jsme postup jiným klubům. Rychle se přihlásil Opelík Rajhrad a tak si poprvé ve své historii zahraje ve vyšší soutěži.

Na závěr ještě další uznání pro našeho manažera Martina. Protože Béčko působilo jako pořadatel této skupiny 3.ligy, bylo mu odpuštěno placení startovného. A Martin většinu pořadatelských povinností dělal sám…

 

 

 

Zpět

Vyhledávání

Blue Flames Brno© 2009 Všechna práva vyhrazena.