Tento týden to už (zase) začne!

30.08.2011 20:58

Prázdniny nám končí a začíná nová futsalová sezóna. A tahle bude jiná než ty předešlé. Áčko i Béčko vstupují do nových soutěží. Áčko udělalo krok do „vyšší“ futsalové společnosti a Béčko po letitém soupeření se stále stejnými protivníky bude hrát jinou skupinu na jiném hřišti s jinými soupeři.

Co se dělo přes prázdniny? Činil se především manažer Martin. Sehnal nové hráče, nové tréninkové hřiště, chodil na schůze, obvolával všechny členy…Výsledek stojí za to. Pár nás ubylo,ale hodně přibylo! A většinou to jsou mladí kluci,kteří by měli být platnými posilami.Vyjednal nám i nové tréninkové hřiště na Kamínkách,tak jsem zvědavý,kolik nás bude na čtvrteční tréninky od 17.00 chodit. Tréninky už běží od 18.srpna, účast je zatím ale velice tristní. Členů chodí málo,musí je doplňovat místní ne zrovna fotbaloví hráči a výsledkem je pak pohodový fotbálek, který ale po tréninkové stránce moc nedá.Mělo by se to zlepšit, jinak se budeme sehrávat až při prvních zápasech a to pro nás rozhodně výhoda nebude.

Při pohledu na prozatímní podzimní soupisku najdeme 24 hráčů! Osobně si myslím, že to trochu prořídne, rád bych se ale mýlil a staneme se na brněnské podmínky velkoklubem.Objevili se staronoví hráči Ivoš Pechura, bratři Sosnarové a taky spousta „mladých pušek“.Snad už odpadnou problémy s nedostatkem brankářů a gólů budeme střílet stejně jako vloni. Poznáme to už brzy.

Sezónu zahájí Béčko

Už tuto neděli v 9.00 zahájí naše Béčko letošní sezónu. Soupeřem mu bude vloni sestoupivší klub Carpe Diem a v 10.30 nastoupí proti týmu Donkeys, který skončil ve své třetiligové skupině poslední. Pro nás to jsou úplně neznámé kluby, neznámý pro nás bude ale celý letošní třetiligový ročník. Musíme ovšem počítat už s tím, že si na nás soupeři budou dávat pozor. Blue Flames se totiž pomalu stávají známým klubem a tak nám bude věnována zvýšená pozornost, ostatně to poznáme už sami. A tak se musíme uvést dobrým výkonem, ať si zjednáme hned od začátku respekt od soupeřů.

Zpět

Vyhledávání

Blue Flames Brno© 2009 Všechna práva vyhrazena.