Archiv článků

29.9.2012 Torzo Áčka obdrželo 19 branek

01.10.2012 23:44

 

 

Blue Flames A : Rychlé pípy  7:10 (3:8)  Sedlinský 3, Dilhof 2, Vrána 2

 Výsledky dnešních zápasů se vlastně rozhodly už během týdne. Vlivem zranění, nemocí a prodlouženého víkendu na zápasy přišlo 5 lidí, a to ještě Traki a Honza Vrána se sebezapřením. Původně jsme ani nechtěli nastoupit, abychom nedopadli jako Hombres před čtrnácti dny, nakonec jsme hlavně kvůli Martinovi, pro kterého musela být taková hráčská účast strašlivě frustrující, přece jen nastoupili. A všechno bylo proti nám. Hned první soupeřova akce skončila vlastencem v naší síti. Soupeř, který by byl za normálních okolností jasně k poražení, nám nadále zatápěl a naše psychická rozhozenost mu samozřejmě pomáhala. Snadno se dostával do přečíslení a zakončení a naše obrana nestíhala. A tak poločas skončil s hrozivými 8 brankami na našem kontě.

Do druhé poloviny jsme nastoupili s tím, že už nemáme co ztratit a nějak to už dopadne. A najednou z nás spadla psychická deka a začali jsme soupeře tlačit. Dokázali jsme snížit na rozdíl dvou branek a schylovalo se k zázračnému obratu. Jenže jsme několik šancí neproměnili a naopak soupeř svoje brejky ano. A tak jsme zápas, kterému na obou stranách dominovalo hodně gólů a málo hráčů, otočit nedokázali.

 

 

Blue Flames A : Arsenal Taurito Kuřim B  3:9 (1:7)  Kouřil 2, Sedlinský

Do druhého zápasu už nastoupil do branky místo polozraněného Trakiho Martin a do pole opět dorazil Milan Kouřil. Jenže tentokrát už nebyla jeho pomoc moc platná. Proti nám vyrazila mohutná žlutá armáda z Kuřimi, která byla od začátku pánem na hřišti. Nedá se říci, že by jsme byli špatní, ovšem proti soupeřově sehranosti, technice a důrazu nemělo naše torzo šanci. S tímto soupeřem bychom měli práci i v plné sestavě. Arsenal si do poločasu zajistil pohodlný náskok, po přestávce polevil a dal nám taky „čuchnout“. Nakonec jsme byli rádi, že jsme zase nedostali desítku.

 

Co dodat k dnešnímu dni? Asi nic. Minulé kolo jsme se pošklebovali Hombrés za hráčskou účast a rychle jsme do toho spadli taky. Teď si můžeme jen přát, aby se něco takového už neopakovalo. I přes kruté porážky patří dík všem, co přišli a doufat, že ti zranění se brzo uzdraví.   

>>

23.9.2012 Suverenita Béčka ve 3.lize je u konce?

01.10.2012 22:55

 

 

Blue Flames B : Nekop  3:11 (1:4)  Mendel 2, Sedlinský

 Takovouhle porážku utrpělo Béčko naposledy před lety ještě ve 2.brněnské lize. Proč se tak stalo? Důvodů je několik. Především slabá hráčská účast, přišlo jen pět hráčů do pole. A proti nám stál nabuzený soupeř s armádou hráčů. První gól jsme vstřelili my, to ale bylo naše poslední aktivum v tomto zápase. Soupeř si nás aktivní hrou začal rozebírat a brzy otočil skóre. Ve druhé polovině už to byle z naší strany katastrofa. Mdlou hrou jsme soupeři nabízeli další a další šance a ten je dokázal využívat. A tak se skóre zastavilo na hrozivých 11 brankách v naší síti a my utrpěli zatím nejtěžší porážku ve 3.lize.

 

 

Blue Flames B : Modřice B  4:4 (3:3)  Dilhof 2, Sedlinský, Svícenec

Ve druhém zápase jsme už podobnou blamáž nedopustili. Dorazil naštěstí Milan Kouřil a tak jsme získali posilu na tvoření hry. Jenže soupeř taky nebyl žádné béčko i když to měl v názvu a tak se hrál vyrovnaný zápas. Milan s Tomem Sedlinským drželi naši hru v přijatelné normě a když se střelecky zapojil i nezničitelný Martin Dilhof, skončil zápas spravedlivou remízou.

 

 

 

 

   

>>

15.9.2012 Áčko má dvě výhry, jednu pohodovou a jednu vybojovanou

15.09.2012 17:23

Blue Flames A : Hombrés  24:0 (13:0)  Šlapák 9, Beránek 6, Neugebauer 4, Pokorný 3, L.Sosnar, Piler

 

Za tímhle rekordním výsledkem není naše precizní hra, ale týmová nekázeň soupeře. Na zápas dorazil jen ve čtyřech hráčích a ještě bez brankáře. Takže scénář zápasu byl dán předem. Oslabeného soupeře jsme bez problémů přečíslovali a bez potíží se dostávali před jeho branku. Soupeřův brankář z nouze už potom mohl málokdy zasáhnout. Hombrés stačili chvilku zlobit, dokonce nastřelili tyčku, dál už to ale byla jen otázka skóre. Ve druhém poločase jsme se týmovou spoluprací snažili zapsat do střelecké listiny i našeho nególového spoluhráče Tomáše Pilera, ten ale spolehlivě zazdíval i ty nejvyloženější šance. Nicméně v poslední minutě se i on trefil do opuštěné soupeřovy branky a tak naše snaha nepřišla vniveč.

 

 

Blue Flames A : SOŠ OOM  5:4 (3:3)  Šlapák 4, L.Sosnar

 

Ve druhém zápase nás ale humor rychle přešel. Než jsme přišli na to, jakým způsobem soupeř hraje, dostali jsme z prvních tří útoků tři branky. Pak jsme konečně zjistili, že "Sošóm" hraje na brejky, do kterých se ale zapojuje celá čtveřice a že se už za žádnou cenu nesmíme nechat v obraně přečíslit. A najednou jsme měli více ze hry, soupeř nebyl v bránění nijak zdatný a my se začali prosazovat i střelecky. Ne tedy my, ale Vojta Šlapák. Třikrát se před soupeřovou brankou uvolnil a bylo vyrovnáno. Soupeř znejistěl, stále ale hrozil z nebezpečných brejků, nicméně naše obrana řízená Markem Pokorným už fungovala precizně a nedovolila soupeři skórovat.

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Tempo hry jsme nadále diktovali my, hlavně díky lepší herní vyspělosti. Soupeř ale číhal na příležitost a vyrážel do protiútoků, které jsme už ale stačili zachytávat. Góly tak dlouho nepadaly, až náhle přišla soupeřova chybná přihrávka, sólový únik Ladi Sosnara a už jsme vedli! Soupeř vzápětí nasadil ke hře bez brankáře. Jenže z toho rezultovala jeho další chybná rozehrávka, sólový únik Vojty Šlapáka a vedení 5:3. Potom se dostal ke slovu i soupeř, když jeho útočník obešel z poloviny hřiště vše, co mu stálo v cestě a propálil našeho brankáře. Jenže to se stalo minutu před koncem a tak jsme vedení už udrželi.

Z dnešního dne si tak odnášíme jen samá pozitiva. Díky podivnému přístupu některých hráčů z Hombrés jsme utvořili nový klubový střelecký rekord (dosavadní byl 16 branek proti týmu Zoner), ve druhém zápase jsme dokázali otočit nepříznivé skóre, což u nás moc nebývalo zvykem. Máme tak ze tří zápasů 9 bodů. Zatím ale není důvod k jásotu, vloni jsme měli touhle dobou bodů 12 a jak jsme dopadli...

>>

9.9.2012 Béčko začalo sezónu přesně stejně jako Áčko

10.09.2012 14:49

 

Blue Flames B : Lamy  8:3 (3:2)  Vrána 6, Sedlinský 2

V nádherném nedělním ránu nastoupilo Béčko ke svému prvnímu letošnímu zápasu proti Lamám. S tímto pro nás neznámým celkem jsme nastoupili v sestavě i se střelcem Honzou Vránou a to se ukázalo jako rozhodující faktor. Začátek zápasu byl ovšem vyrovnaný, protože jsme nastoupili několika novými hráči a potřebovali se trochu sehrát, navíc soupeř ještě stačil kousat. Nicméně s postupem času se projevovala naše herní převaha, v prvním poločase ještě gólově nevyjádřená.

Co nepřišlo v prvním poločase, přišlo o to silněji ve druhém. Honza Vrána se rozstřílel a ze soupeřova brankáře si udělal trhací kalendář (mj. tři góly mezi nohama). Soupeře jsme přehrávali úplně ve všem a naplno se projevila rozdílná kvalita obou hráčských kádrů. A tak díky posilám z Áčka jsme zažili vítězný vstup do nové sezóny.

  

Blue Flames B : Bastards  3:7 (1:5) Remer, Vrána, Mendel

Na druhý zápas dorazil soupeř jen se čtyřmi hráči do pole, což nás asi ukolébalo a posléze krutě vymstilo. Když navíc vstřelil nováček Vlasta Remer úvodní gól zápasu, vypadalo to, že všechno půjde hladce. Nešlo. Jak jsme vzápětí zjistili, všichni protivníci byli dobří fotbalisté, kteří nezkazili snad jedinou přihrávku. Rychlým ťukesem z nohy na nohu nás začali přehrávat herně a vzápětí i brankově. To nás samozřejmě rozhodilo, protože na takové příděly jsme nebyli ve 3.lize zvyklí. První poločas tak pro nás skončil debaklem.

Do druhé půlky jsme nastoupili s tím, že se pokusíme o nemožné. Brzy se nám podařilo vstřelit druhý gól, soupeř ale žádné drama nepřipustil. Na oba naše góly dokázal odpovědět a v poklidu si dokázal velký náskok udržet. A tak jsme odešli výrazně poraženi, ve 3.lize jsme takový nášup dostali někdy hodně dávno.

Došlo tak ke zvláštní kuriozitě, Béčko totiž výsledkově dopadlo úplně stejně jako minulý týden Áčko. Jak zjistil manažer Martin, který sledoval ligu celý den coby pořadatel, bude tato skupina určitě těžší než vloni. Takže Béčko si letos mákne, aby dosáhlo na postupové příčky a výhody z toho plynoucí.

 

 

   

>>

1.9.2012 Áčko úspěšné na 50 procent

05.09.2012 15:09

 

 

Blue Flames A: Agromeli C  8:3 (3:2)  Šlapák 3, Beránek 3, Pokorný, L.Sosnar

Do nové sezóny nastoupilo Áčko k utkání s neznámým soupeřem, ze kterého se ale vyklubal tradiční tým Jezdci, nyní už s novým názvem a novými posilami. My jsme nastoupili také se třemi novými hráči, kteří se ukázali v nejlepším světle. Začátek byl lehce oťukávací, po pěti minutách přišla první velká šance a měl ji soupeř. Střela naštěstí skončila na čele našeho brankáře a odtud na břevně. Heslo nedáš-dostaneš se okamžitě projevilo a naším prvním letošním střelcem se stal Vojta Šlapák. Soupeř měl ovšem ve svém středu neomylného kličkaře, který svými fintami deptal naši obranu a brzy zařídil vyrovnání. My jsme měli stále mírnou herní převahu, Agromeli však díky několika individuálně vyspělým hráčům drželo krok. Takže to bylo 2:1, potom 2:2, 3:2 a pískal se poločas.

O přestávce jsme si řekli, že musíme zjednodušit hru před vlastní brankou a zbytečným zmatkováním v obraně nenabízet soupeřovi šance. Ovšem slova a činy se v tomto případě rozešly a soupeř vyrovnal na 3:3. Potom ale přišel nejhezčí a zároveň rozhodující moment zápasu. Dalekonosná rána M. Beránka zapadla do horního rohu soupeřovy branky, nás rozjásala a soupeře rozhodila. Od té doby totiž protivník znejistěl, začal hrát nepřesně a zmatkovat. Najednou jsme měli dostatek místa na útočení a přesnou hrou začali sázet branky. Soupeř postupně odpadal a vrcholem byla naše sedmá branka. Nouzový odkop Ladi Sosnara přes celé hřiště tečoval dezorientovaný obránce přímo mezi nohy vlastního brankáře, jenž to samozřejmě nečekal. Po tomhle vlastním K.O. se už zápas jen dohrával a my tak zahájili nový ročník výrazným vítězstvím.

  

Blue Flames A : Helas C  3:7 (2:2)  Šlapák, Sedlinský, Beránek

Na další zápas se podařilo soupeři poskládat kvalitní sestavu, my se díky prvnímu zápasu už také trochu sehráli a tak se hrál kvalitní futsal. Helas se nás díky posilám z divize snažil rozebírat, ale díky Markovi, který zkušeně organizoval obranu a několikrát v poslední chvíli zasáhl, jsme to nedopustili. A tak jsme dokonce obrátili skóre z 0:1 na 2:1! Soupeř ale dokázal nemastnou neslanou, zato ale přesnou střelou vyrovnat.

Druhá půle byla zrcadlem té první. Obranná hra převažovala nad útočnou a skóre se dlouho neměnilo. Pak ale soupeřův útočník utekl po křídle, jeho ránu náš brankář vyrazil, jenže přímo k nohám dalšího útočníka. Takže 2:3 a potom znovu obranná hra bez šancí. A protože se blížil konec, sáhli jsme ke hře bez brankáře, se kterou jsme vloni slavili úspěch. Jenže vloni není letos. Hráči Helasu tentokrát naše přihrávky zachytávali a brejky se dostávali do šancí, které taky proměňovali. Skóre se tak zastavilo na hrozivých sedmi brankách. Power-play nám tak tentokrát nevyšlo.

I tak ale můžeme být s prvním hracím dnem spokojeni. Prvního soupeře jsme časem jasně přehráli a výsledek druhého zápasu určitě neodpovídá předvedené hře. Oproti loňsku je jasné zlepšení v obranné hře, taky díky novým hráčům. Zkušenosti Marka Pokorného budou zřejmě k nezaplacení a góly Michala Beránka taky přijdou vhod. Třetí posila Tomáš Piles se do statistik zatím nezapsal, i on si ale uhrál svoje. Za 14 dní hrajeme s nováčkem, tak uvidíme…

>>

Letní přestávka 2012: Pochválen buď Martin Dilhof

31.08.2012 00:51

 

V sobotu začne po prázdninové pauze nová sezóna pro náš klub. Zatímco jsme si užívali prázdniny a dovolené, v klubovém zákulisí se děly zajímavé věci. A v nich hrál velkou roli náš manažer Martin. Takže popořadě…

Áčko podle soutěžních regulí sestoupilo zpět do 1.brněnské ligy a původně bylo zařazeno do nedělní B skupiny. Navíc mělo každý hrací den začínat v jiný čas. To by nám samozřejmě vůbec nepasovalo. Takže Martin poprvé zasáhl a vyjednal přeřazení do sobotní skupiny A. Navíc měl v plánu pro nás získat pořadatelskou službu, což by znamenalo vždy zápasy dopoledne a navíc snížení startovného. To už ale tak jednoduché nebylo, protože o tohle měly zájem i jiné týmy. A tak Martin stále vyjednával s dalšími kluby i vedením brněnského futsalu a výsledek se dostavil. Ale úplně jiný než jsme čekali. Martinovy aktivity si všiml i vedoucí BAF Polák, který mu nabídl účast našeho klubu v okresním přeboru, ze kterého jsme původně sestoupili. A tak díky různým rošádám mezi kluby, které se odhlašovaly ze soutěží, neplánovaně se slučovaly či úplně zanikly se uvolnilo místo, které díky Martinovým vyjednávacím schopnostem připadlo nám.

Přes prázdniny byl taky docela slušný pohyb v kádru. Už na konci minulé sezóny hlásily odchod dlouholeté opory Michal Bena a Jirka Černošek, k nim se přidal i Jirka Střídecký a Kamil Michna. Svoje krátké účinkování ukončil i Ivoš Pechura. Ze soupisky Béčka odešel dlouholetý člen klubu Tomáš Šoukal a  také Petr Horák. Navíc nějaké odchody zřejmě ještě přibudou. Martin ale také přivedl posily - Tomáš Piles (St.Diana), Michal Beránek, Marek Pokorný (Mitra), brankář Josef Hadaš, Pavel Kovář, Jarda Kára (Real Starobrno, dříve však REKO Komec), Vlasta Remer (REKO Komec). Jak je vidět, kolonie bývalých hráčů REKO Komec se u nás utěšeně rozrůstá.

Martin se taky snažil zorganizovat tréninky. Sehnat hřiště o prázdninách problém nebyl. Problém byla docházka hráčů a tak to Martin brzo vzdal. Nakonec se mu podařilo dojednat pár tréninkových zápasů s týmem Gladiators, i tak je to ale málo.

Béčko bude hrát stejnou skupinu 3.ligy jako vloni a znovu na Kamínkách, letos ale s jinými týmy. Z loňských týmů zůstal jen Madrid B a známý je taky Nekop, se kterým kdysi hrávalo Áčko v 1.brněnské lize. S ostatními týmy to bude naše zápasová premiéra.

Takže pochvalme Martina, který je pro nás totéž co Alex Ferguson pro Manchester United a vydejme se vstříc nové sezóně. Startujeme brzy, už tuto sobotu.

 

 

PROZATIMNÍ SOUPISKA 2012 - 2013

 

1  Michal ZDRAŽIL                          (1965)

2  Jiří JUREČKA                              (1975)

3  Tomáš SEDLINSKÝ                     (1979)

4  Lukáš NEUGEBAUER                   (1981)

5  Jan VRÁNA                               (1990)

7  Tomáš PILER                             (1987)

8  Michal BERÁNEK                         (1988)

10 Vojtěch ŠLAPÁK                       (1982)

11 Ladislav SOSNAR                       (1986)

12 Marek POKORNÝ                       (1966)

13 Josef HADAŠ                            (1963)

14 David MENDEL                          (1979)

15 Pavel KOVÁŘ                            (1991)

16 Milan KOUŘIL                            (1975)

17 Adam PODHRÁZSKÝ                  (1992)

18 Marek HOLÍK                            (1965)

19 David KAVÍN                             (1992)

22 Tomáš SVÍCENEC                      (1992)

23 Martin DILHOF                          (1964)

24 Lukáš WÜNSCH                         (1992)

25 Jaroslav KÁRA                           (1985)

26 Michal SOSNAR                         (1987)

27 Adam FALTÝNEK                      (1981)

28 Vlastimil REMER                         (1981)

29 Petr ŠVANCARA                        (1977)

 

 

>>

Jaro 2012

28.08.2012 22:00

Jaro 2012

>>

Střelecké tabulky sezóny 2011 - 2012

28.08.2012 21:36

 

STŘELECKÉ  TABULKY  SEZÓNY  2011 - 2012

 

 

                         TEAM  A

 

1.      V. Šlapák                                               30  (13 + 17)

2.       J. Vrána                                                24  ( 7  + 17)

3.      M. Bena                                                 12  ( 3 +  9 )

4.      M. Kouřil                                                  9   ( 3  +  6) 

L. Neugebauer                                         9   ( 3  +  6)

5.      T. Svícenec                                              7   ( 5  +  2)

-     L. Wünsch                                               7   ( 3  +  4)

6.   K. Michna                                                6   ( 6  +  0)

7        L. Sosnar                                                 5   ( 0  +  5)

8        T. Sedlinský                                             3   ( 2  +  1)

9.   D. Kavín                                                  2   (2  +  0)

      A. Podhrázský                                          2   (2  +  0)

10.  I. Pechura                                              1   (1  +  0)

      J. Střídecký                                             1   ( 0  +  1)

      M. Dilhof                                                 1   ( 0  +  1)

 

 

 

 

                               TEAM   B

  

1.   T. Sedlinský                                            17  ( 2 + 15)

2.   D. Kavín                                                 14  (14 +  0)

      J. Vrána                                                 14  ( 0 + 14)

3.   M. Kouřil                                                 12  ( 7  +  5)

4.   L. Wünsch                                              11  ( 8  +  3) 

5.   D. Mendel                                               10  (10  + 0)

6.   M. Sosnar                                                 9  ( 3  +  6)

7.   T. Svícenec                                              8  ( 2  +  6)

8.   M. Dilhof                                                  5  ( 2  +  3)

9.   A. Podhrázský                                           4  ( 3  +  1)

      L. Sosnar                                                 4  ( 1  +  3)

10. J. Černošek                                              2  ( 2  +  0)

      J. Jurečka                                                2  ( 0  +  2 )

11. P. Švancara                                              1  ( 1  +  0)

     V. Šlapák                                                  1  ( 0  +  1)

 

 

 

 

 

                            CELKEM   A + B

  

1.   J. Vrána                                                  38 (24 + 14)

2.   V. Šlapák                                                 31 (30 +  1)

3.   M. Kouřil                                                  21 ( 9 + 12)

4.   T. Sedlinský                                             20 ( 3 + 17)

5.   L. Wünsch                                              18 ( 7 + 11)

6.   D. Kavín                                                  16 ( 2 + 14)

7.   T. Svícenec                                             15 ( 7  +  8)

8.   M. Bena                                                  12 (12 +  0)

9.   D. Mendel                                               10 ( 0  + 10)

10. L. Neugebauer                                          9  ( 9  +  0)

      L. Sosnar                                                 9  ( 5  +  4)

     M. Sosnar                                                 9  ( 0  +  9)

11. K. Michna                                                 6  ( 6  +  0)

     A. Podhrázský                                            6  ( 2 +  4)

     M. Dilhof                                                   6  ( 1  +  5)

12. J. Černošek                                               2  ( 0  +  2)

     J. Jurečka                                                  2  ( 0  +  2)

13. I. Pechura                                                 1  ( 1  +  0)

     J. Střídecký                                                1  ( 1  +  0)

     P. Švancara                                                1  ( 0  +  1)

 

 

 

 

 


>>

Sezóna 2011 - 2012: Béčko projelo 3.ligou jako horký nůž máslem

20.08.2012 22:24

 

Nadpis vypadá trochu nadutě, není ale daleko od pravdy. Béčko totiž ze 20 zápasů 19 vyhrálo a jen jednou odešlo o gól poraženo. Nastřílelo 114 branek (průměr 5,7 na zápas) a vyhrálo soutěž o 6 bodů před druhým v pořadí a o 15 bodů před třetím.

Proč bylo Béčko tak suverénní? Hlavně proto, že na zápasy chodilo docela dost hráčů z Áčka. Díky účasti Áčka v okresním přeboru, který se hraje i přes zimu, zůstalo najednou dost volných termínů na podzim a na jaře, kdy Béčko svoji soutěž hraje. A tak hráči prvního týmu si rádi chodili zahrát třetí ligu. Další věc byla úroveň ostatních týmů. Vyrovnaným týmem nám byl do posledního kola All in, obavy šly ještě z Céčka Žabinských vlků a z Kohoutů (ti nás jako jediní dokázali porazit). Ostatní týmy mají při vší úctě ještě co dohánět. I když se na každý náš zápas sešla trochu jiná sestava, skoro pokaždé jsme soupeře přehrávali jak herně, tak i střelecky. Pokud se vyskytl nějaký zádrhel, vyrobili jsme si jej skoro vždy sami (přišlo málo lidí či lajdácký přístup k zápasu). Nejlepším střelcem byl Tomáš Sedlinský se 17 brankami (z toho 15 na jaře), dále David Kavín (14 branek, všechny na podzim, na jaře už nechodil) a Honza Vrána (taky 14 branek, všechny ale na jaře).

Protože ke klubové strategii nepatří postup Béčka do vyšší soutěže, nabídli jsme postup jiným klubům. Rychle se přihlásil Opelík Rajhrad a tak si poprvé ve své historii zahraje ve vyšší soutěži.

Na závěr ještě další uznání pro našeho manažera Martina. Protože Béčko působilo jako pořadatel této skupiny 3.ligy, bylo mu odpuštěno placení startovného. A Martin většinu pořadatelských povinností dělal sám…

 

 

 

>>

17.6.2012 Ve finále 3.ligy bylo Béčko suverénní

19.06.2012 13:06

Blue Flames B : All in  6:0 (3:0)  Vrána 3, Dilhof, Sedlinský, Šlapák

 

Po pátečním vydatném sedánku v hospodě Na tahu se v nedělním dopoledni sešla silná sestava i s ostrostřelci z Áčka. To určilo ráz celého utkání. Trojice Vrána - Šlapák -Sedlinský vládla na hřišti jako Tři králové a neúnavně rozebírala hru snaživého soupeře. Ten hlavně díky svému brankáři držel dlouho přijatelný výsledek, skóre ale v pravidelných intervalech narůstalo. All in nehrál špatně, naše obrana však jeho protiútoky zvládala. Hlavně díky Jirkovi Černoškovi, který vystihl všechny jejich finální přihrávky a Trakimu, jenž snad už našel dřívější formu a pochytal všechny soupeřovy střely. Béčko tak v zápase o 1.místo svého soka suverénně přehrálo a obhájilo vítězství ve 3.brněnské lize.

>>

Záznamy: 141 - 150 ze 211

<< 13 | 14 | 15 | 16 | 17 >>

Vyhledávání

Blue Flames Brno© 2009 Všechna práva vyhrazena.